Bütçe
4500

Rediph

Uzman
Elimdeki monitörün sorun çıkarması sebebiyle kısmen günü kurtarmak amaçlı bir monitör arayışı içerisindeyim. Daha fazla bütçe ayırmam zor, şu an en çok bunu verebilirim. Arada shooter rekabetçi oyunlar oynarım. Çok fazla dizi izlemem. Genel PC kullanımı ve oyun için özellikle ileride çift monitör yapma açısından rahat ettirmesi için sorunsuz, uzun ömürlü olabilecek bir monitör arıyorum. Bu bütçede neler tercih edilebilir?

Gayet iş görür. Günü kurtarma dışında genel anlamda iyi monitördür.

Eğer bütçe arttırma ihtimaliniz ortaya çıkarsa diye atıyorum, 2. attığım monitörü ben kullanıyorum şu anda, 24" 1080p monitörler arasındaki en iyi monitördür ( bana göre tabii ).
Renkler olsun hızı olsun genel malzeme kalitesi olsun, benim için bu klasmanda rakipsizdir.

İki monitörde mutlu edecektir sizi, tabii 27" 4K monitörden bunlara geçmiyorsanız.

Gayet iş görür. Günü kurtarma dışında genel anlamda iyi monitördür.

Eğer bütçe arttırma ihtimaliniz ortaya çıkarsa diye atıyorum, 2. attığım monitörü ben kullanıyorum şu anda, 24" 1080p monitörler arasındaki en iyi monitördür ( bana göre tabii ).
Renkler olsun hızı olsun genel malzeme kalitesi olsun, benim için bu klasmanda rakipsizdir.

İki monitörde mutlu edecektir sizi, tabii 27" 4K monitörden bunlara geçmiyorsanız.
Yok hocam zaten elimdeki de 60Hz'lik eski 1080P TN panel bir monitör. Attığınız ürünlerde herhangi bir kronik sorun yok demi? Özellikle görüntü kalitesi, tepkime süresinden ziyade aslına bakılırsa uzun ömürlü, sağlam bir monitör arıyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim bu arada.

Yok hocam zaten elimdeki de 60Hz'lik eski 1080p TN panel bir monitör. Attığınız ürünlerde herhangi bir kronik sorun yok değil mi? Özellikle görüntü kalitesi, tepkime süresinden ziyade aslına bakılırsa uzun ömürlü, sağlam bir monitör arıyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim bu arada.

MSI olanı aşırı detaylı hatırlamıyorum ama monitör alacağım zamandan hatırladığım kadarıyla yoktu.
Philips olan model için ise emin sayılırım. Gerçekten kaliteli.
İki üründen de herhangi bir şikayetiniz olacağını sanmıyorum, aslında Philips'in de biraz fiyatı artmış, 5000 civarına çok fiyat performans olurdu.
Kesinlikle öneririm Philips.