mr.esat

Üstün
İkinci el tabii ki de. Kardeşim kullanacak, fazla triple A oynamıyor, oynasa da çok fazla grafik takıntısı olan birisi değil. Muhtemelen pazarlıkla 4200 gibi bir sayıya indireceğim, almadan önce test et dediğiniz önemli bir şey var mı, daha da önemlisi parasını hak ediyor mu? Testleri gayet güzel duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el tabii ki de. Kardeşim kullanacak, fazla triple A oynamıyor, oynasa da çok fazla grafik takıntısı olan birisi değil. Muhtemelen pazarlıkla 4200 gibi bir sayıya indireceğim, almadan önce test et dediğiniz önemli bir şey var mı, daha da önemlisi parasını hak ediyor mu? Testleri gayet güzel duruyor.

4200'e alınabilir, FurMark testi ile sıcaklık değerlerine bakın. Fan ayarlarıyla oynayıp yüksek devirde sorun yapıyor mu bakabilirsiniz?

Fan ayarlarıyla nasıl oynuyoruz hocam, daha önce hiç ekran kartım olmadı bilmiyorum yani.

''Adrenalin Software/Performans/Ayarlanıyor/Özel'' kısmından ayar yapabilirsin. Fan ayarına bakmak çok önemli değil ama bazı kartlarda fanlar belli devirden sonra sapıtabiliyor. Örneğin benim ekran kartım %37 fan ayarından sonra uçak motoru gibi oluyor.