Crystal

Çalışkan
Yer
Kahramanmaraş
Efendim öncelikle iyi Sosyaller dilerim. Yeni anakart aldım ve anakartımın uyduruk PSU'ların elinde çürümesini istemiyorum. Bu nedenle belirttiğim bütçede en az 80+ Gold sertifikalı, modüler ve beyaz olacak şekilde hangi marka ve modeli almam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Efendim öncelikle iyi sosyaller dilerim. Yeni anakart aldım ve anakartımın uyduruk PSU'ların elinde çürümesini istemiyorum. Bu nedenle belirttiğim bütçede en az 80+ Gold sertifikalı, modüler ve beyaz olacak şekilde hangi marka ve modeli almam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bütçe çıkarsa bu var.
Konu 'MSI MAG A850GL white gen5 850W Power Supply 5.699 TL' https://techolay.net/sosyal/konu/msi-mag-a850gl-white-gen5-850-w-power-supply-5-699-tl.149526/

Beyaz olmak zorunda mı? Para çıkıyorsa üstte önerilen. Çıkamam diyorsan siyah olarak full modüler olarak DeepCool PN750M var. Beyaz olarak CX650F Corsair var da yani 650W az.

Eğer piyasada belirttiğim bütçe dahilinde gerçekten hiç beyaz PSU yoksa zorlamanın manası yok aslında. Pekala beyaz şartını kaldırıp devam edelim hocam. Bombaları hesaba katmamak sureti ile tabii. :D az yukarıda DeepCool PN750M önerilmiş onu da göz önünde bulunduracağım ayrıca öneri için teşekkür ederim.

Efendim öncelikle iyi Sosyaller dilerim. Yeni anakart aldım ve anakartımın uyduruk PSU'ların elinde çürümesini istemiyorum. Bu nedenle belirttiğim bütçede en az 80+ Gold sertifikalı, modüler ve beyaz olacak şekilde hangi marka ve modeli almam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Beyaz olması şart mı?

Eğer piyasada belirttiğim bütçe dahilinde gerçekten hiç beyaz PSU yoksa zorlamanın manası yok aslında. Pekala beyaz şartını kaldırıp devam edelim hocam. Bombaları hesaba katmamak sureti ile tabii. :D az yukarıda DeepCool PN750M önerilmiş onu da göz önünde bulunduracağım ayrıca öneri için teşekkür ederim.

Beyaz şartı yoksa buna bakın lakin varsa:

Fiyatına göre kaliteli bir model değil onu söyleyeyim.

Son düzenleme: