demjr

Üstün
Klavye olarak Furycube F75 Ultra kullanıyorum ama harfler ışık geçirmediği için tuş kapaklarını sevmiyorum. Mouse olarak Leviathan V4, mousepad olarak ATK Sky, kulaklık olarak ise Fifine H19 kullanıyorum ve genel olarak bunlardan memnunum.

Şu an aklımda 4.000 TL bütçe ile ikinci el Simgot EW200 ve Fifine A6T almak var. Ancak bunun yerine mouse ve mousepad'imi mi yenilesem diye kararsız kaldım. Sizce mevcut ekipmanlarımı yükseltmeme gerek var mı, yoksa IEM kulaklık ve harici mikrofon almak daha mı mantıklı?

Neden mouse yenileyesin ki? Memnunsan kalsın. Şikayetin yoksa hiçbirini yenilemene gerek yok. Klavye için de keycap alabilirsin.

Neden mouse yenileyesin ki? Memnunsan kalsın.
Açıkcası bataryası hızlı bitiyor ama performansından memnunum.

Vallahi hiç gerek yok. Telefon için TWS falan alabilirsin belki.
Evet, alabilirim bunu bel ki.

Hocam memnunsan neden değiştirme ihtiyacı hissediyorsun? Klavyenin keycapleri de hoşuna gitmiyorsa onu yenile geç.
Keycaps öneriniz var mı hocam?

Klavye olarak Furycube F75 Ultra kullanıyorum ama harfler ışık geçirmediği için tuş kapaklarını sevmiyorum. Mouse olarak Leviathan V4, mousepad olarak ATK Sky, kulaklık olarak ise Fifine H19 kullanıyorum ve genel olarak bunlardan memnunum.

Şu an aklımda 4.000 TL bütçe ile ikinci el Simgot EW200 ve Fifine A6T almak var. Ancak bunun yerine mouse ve mousepad'imi mi yenilesem diye kararsız kaldım. Sizce mevcut ekipmanlarımı yükseltmeme gerek var mı, yoksa IEM kulaklık ve harici mikrofon almak daha mı mantıklı?
Eğer sorunu yoksa elindeki ürünlerin değiştirmene de gerek yok bence.

Hocam şeffaf + karbonfiber görünümü seviyorsan bunu öneririm. Ben sevdiğimden almıştım memnun kaldım bayağı Cherry profil. Daha önce kayıt olmadığın numara varsa 250 de oradan indirim oluyor.

Teşekkür ederim.

Eğer sorunu yoksa elindeki ürünlerin değiştirmene de gerek yok bence.
Ufak tefek sevmediğim yanları var ama daha çok değiştirme sebebim daha iyi ekipmanlara geçiş yapmak.

Ufak tefek sevmediğim yanları var ama daha çok değiştirme sebebim daha iyi ekipmanlara geçiş yapmak.

Hocam ürünler zaten iyi olduğu için bunların daha iyisini almaya kalksan tanesi 4.5kdan aşağı olmaz. Ki o fiyata bile kulaklık dışında artış yaşanmaz zevklere göre değişir bir şeyler.

Klavye olarak Furycube F75 Ultra kullanıyorum ama harfler ışık geçirmediği için tuş kapaklarını sevmiyorum. Mouse olarak Leviathan V4, mouse pad olarak ATK Sky, kulaklık olarak ise Fifine H19 kullanıyorum ve genel olarak bunlardan memnunum.

Şu an aklımda 4.000 TL bütçe ile ikinci el Simgot EW200 ve Fifine A6T almak var. Ancak bunun yerine mouse ve mouse Pad'imi mi yenilesem diye kararsız kaldım. Sizce mevcut ekipmanlarımı yükseltmeme gerek var mı, yoksa IEM kulaklık ve harici mikrofon almak daha mı mantıklı?

Simgot EW300'ü ben 5700'e mi ne almıştım DSP'li geçen sene Hesaudio'dan.

EW200'ün ikinci eli nasıl 4bin oluyor şaka falan herhalde.