4 adet ARGB 120mm kasa fanı önerisi

wnairz

Başarılı
Merhaba. İkinci elden uygun fiyata Power Boost'un kasasını aldım. Güç kaynağım falan kendime ait sadece kasayı ve fanlarını kullanıyordum. Fanları ses çıkarmaya ve bazılarından aşırı ses gelmeye başladı. Bir tanesi bazen aşırı hızlanıyor sebepsiz şekilde. Fanlar RGB fakat ayarlanabilir değil ve gücü direk güç kaynağının 4 pin bağlantısından alıyorlar. Yağlamak maksadı ile bir tanesini açayım derken arkasında herhangi bir kapak bile olmadığını fark ettim ve değiştirmeye karar verdim. Olabildikçe ucuz, uygun fiyatlı 4 adet ayarlanabilir RGB'li fan arıyorum. Önerileriniz nelerdir?

Uygun fiyatlı olarak önerdiğinizi düşünüyorum ama 35 CFM çok kötü bir değer. Önerilen Thermalright fanları alması daha iyi olur.

Uygun ve olabildiğince ucuz demiş, 35 CFM düşük olabilir evet ama hangimiz 65 CFM fanları tam hızda kullanıyoruz? İş görür yani.

Ayrıca Thermalright 3 fan, 1 eksik, kontrolcüsü yok, anakartta destek yoksa bir de kontrolcü alacak, uygunluğu kalmaz yani.

Anakartımda kontrolcü bulunmakta. Sizce bu modeli almak daha mantıklı değil mi?

Anakartınızda ARGB portu varsa ona göre bakalım, bunu belirtmediğiniz için kontrolcülü bir model önerdim.

Anakartınızda ARGB portu varsa ona göre bakalım, bunu belirtmediğiniz için kontrolcülü bir model önerdim.

EZ Debug LED kısmının üstünde jargb_v2 portu var. Şu anlık bütçem max 600 TL.

Paylaştığınızı alın geçin, o rakamlara 4'lü set ismini bilmediğimiz firmalarda var, Dark'ı biliyoruz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…