Winner 65

Üstün
4 kulübümüz çeşitli UEFA turnuvalarının lig aşamasına katılacak. Sizce ne kadar ilerlerler?

Güncel rakipler:

Galatasaray: UCL Lig aşaması
Fenerbahçe: UCL Play-Off, Rakip Lyon
Trabzonspor: UEL Play-Off, Rakip Ferencvaros
Beşiktaş: UEL Play-Off, Rakip Zalgiris

En gerçekçi tahminlerimi yapacağım. GS’liyim.

Galatasaray lig aşamasında 9-24 arasında yer alır ama son 16’ya kalamaz.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne katılamaz. Avrupa Ligi’nde ilk 24’e girer ama son 16’ya kalamaz.

Trabzonspor Avrupa Ligi’ne katılamaz. Konferansta son 16’ya kalır, devamı gelmez.

Beşiktaş Avrupa Ligine katılamaz. Konferansta ilk 24’e giremez.

Bir tek Trabzon kadrosu iyi bence. Diğerleri balon. GS riskte, Fener'le Beşiktaş'ı izledim, beğenmedim. Fener'de Talisca, Beşiktaş'ta Orkun taşıyor.

Screenshot_20260814_133115_Brave.webp

En gerçekçi tahminlerimi yapacağım. GS’liyim.

Galatasaray lig aşamasında 9-24 arasında yer alır ama son 16’ya kalamaz.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne katılamaz. Avrupa Ligi’nde ilk 24’e girer ama son 16’ya kalamaz.

Trabzonspor Avrupa Ligi’ne katılamaz. Konferansta son 16’ya kalır, devamı gelmez.

Beşiktaş Avrupa Ligine katılamaz. Konferansta ilk 24’e giremez.
Bayağı gerçekçisin he.
Trabzon Beşiktaş Avrupa’ya kalır ikisi birden çıkar.
Fener sürpriz olmazsa CL’ye kalır ama elenir.
Galatasaray transfer yapmadığı sürece Osimhen faktörüyle elemelere kalıp elenir.

Beşiktaş, Zalgrise yenilir. Sonra konferans liginde ilk 24'e kalamaz erken veda eder.
Trabzonspor, UEL'de ilk 24'e kalır. Elemelerde elenir ya da Son 16'da elenir.
Galatasaray'ın sonu yapacağı transferlere bakıyor. Yani GS balı denen bir şey var. 4. torbadan 2 tane basit takımı çeker. Onlardan garanti galibiyetini alır. Bir de 3. turbadan çöp bir takım çeker 9 puanla kalır.

Fenerbahçe, bu sene PSG'nin hedefi olan art arda 3 sene UCL kupası kazanma hedefini baltalayıp, finalde kupayı kaldırır.

4 kulübümüz çeşitli UEFA turnuvalarının lig aşamasına katılacak. Sizce ne kadar ilerlerler?

Güncel rakipler:

Galatasaray: UCL Lig aşaması
Fenerbahçe: UCL Play-Off, Rakip Lyon
Trabzonspor: UEL Play-Off, Rakip Ferencvaros
Beşiktaş: UEL Play-Off, Rakip Zalgiris
GS: UCL Son 16'da kolay rakip gelecek, çeyrek finalde Real gelir kesin o yüzden çeyrek final.
FB: UEL düşüp çeyrek final.
TS,BJK: UEL Son 16

Bayağı gerçekçisin he.
Trabzon Beşiktaş Avrupa’ya kalır ikisi birden çıkar.
Fener sürpriz olmazsa CL’ye kalır ama elenir.
Galatasaray transfer yapmadığı sürece Osimhen faktörüyle elemelere kalıp elenir.
Kardeşim favlayıp sezon sonu tahminlerimin doğruluğunu konuşmaya gelebilirsin. Şimdi ne desem anlamsız. Ben olacakları söyledim.