Kardeşim favlayıp sezon sonu tahminlerimin doğruluğunu konuşmaya gelebilirsin. Şimdi ne desem anlamsız. Ben olacakları söyledim.
Trabzon genel hatlarıyla kadrosunu tamamladı, sadece 2 orta saha alacaklar. Zaten hücum hattı oldukça güçlü. Kalesinde de Onana gibi bir kaleci var. Ortalama bir kurada Trabzon'un çıkma şansı var.
Beşiktaş'ın 1 orta saha ve 1 sağ kanat transferi kaldı, Uduokhai giderse yabancı kontenjanını 2. orta sahaya harcayıp Adil Demirbağ gibi bir yerli takviyesi düşünüleceği söyleniyor. Kalecisinin formu ortadayken, hücum hattının standartı belliyken EL'den çıkmasını bekliyorum.
Fenerbahçe'de eksik bölge yok. Lyon'da Openda-Nuamah-Tolisso-Bidstrup ve Maitland Niles harici Avrupa'da fazla forma şansı almış oyuncu yok. Fenerbahçe'de Oosterwolde harici CL tecrübesi olmayan oyuncu yok, o da sakat yerine Archie oynayacak onun bile CL'de forma giymişliği var.
Galatasaray'da ilk 11'deki oyuncular haricinde şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu yok, CL'de oldukça şanslı kura çekmesi lazım. Galatasaraylı olduğunu bildiğim için takımınla alakalı durumu açayım sana izninle.
1. torbadan Liverpool harici(Iraola iyi bir hoca ama büyük takım tecrübesi yok.) yenebileceği kimse yok.
2. torbadan Club Brugge ve Porto harici galibiyet alabileceği takım yok ki buna Betis de dahil.
3. torbada Shakhtar ve Bodo Glimt(Geçen sezonu düşünürsek o bile zor.) harici yenebilecekleri takım yok.
4. torbada Stuttgart ve Lens harici kaybedebilecekleri takım yok.
Galatasaray'ın Lens-Stuttgart çekmeyip, Shakhtar-Bodo-Brugge-Porto-Liverpool çekmesi lazım ki en kötü ihtimalle elemelere kalsın. Bunun olması çok güç kardeşim.