F farukmrgn Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 5 Mart 2026 #1 3 pinli fan kablosunu 4 pin sokete doğru yere takıyorum ancak çalışmıyor, BIOS'ta N/A olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım?
3 pinli fan kablosunu 4 pin sokete doğru yere takıyorum ancak çalışmıyor, BIOS'ta N/A olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #2 farukmrgn dedi: 3 pinli fan kablosunu 4 pin sokete doğru yere takıyorum ancak çalışmıyor, BIOS'ta N/A olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi kablolar? ARGB kablosunu CPU_FAN soketine takmıyorsunuz herhalde. Artı 0 Eksi
farukmrgn dedi: 3 pinli fan kablosunu 4 pin sokete doğru yere takıyorum ancak çalışmıyor, BIOS'ta N/A olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi kablolar? ARGB kablosunu CPU_FAN soketine takmıyorsunuz herhalde.
KS KS F farukmrgn Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 5 Mart 2026 #3 michaelscofield dedi: Hangi kablolar? ARGB kablosunu CPU_FAN soketine takmıyorsunuz herhalde. Genişletmek için tıkla... CHA_FAN soketine şu kabloyu takıyorum. Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Hangi kablolar? ARGB kablosunu CPU_FAN soketine takmıyorsunuz herhalde. Genişletmek için tıkla... CHA_FAN soketine şu kabloyu takıyorum.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #4 farukmrgn dedi: CHA_FAN soketine şu kabloyu takıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisi? Artı 0 Eksi
KS KS F farukmrgn Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 5 Mart 2026 #5 michaelscofield dedi: Hangisi? Genişletmek için tıkla... Bu. Dosya Ekleri IMG_20260305_221000.webp 3,1 MB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #6 farukmrgn dedi: Bu. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS F farukmrgn Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 5 Mart 2026 #7 michaelscofield dedi: ARGB kablosunu CHA_FAN soketine takamazsınız. Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ARGB kablosumuymuş o? Ee fan kabloları nerede o zaman? Anakart B450M K. farukmrgn dedi: ARGB kablosumuymuş o? Ee fan kabloları nerede o zaman? Anakart B450M K Genişletmek için tıkla... Kasam da Vento VG3400s. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2026 Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: ARGB kablosunu CHA_FAN soketine takamazsınız. Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ARGB kablosumuymuş o? Ee fan kabloları nerede o zaman? Anakart B450M K. farukmrgn dedi: ARGB kablosumuymuş o? Ee fan kabloları nerede o zaman? Anakart B450M K Genişletmek için tıkla... Kasam da Vento VG3400s.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #8 farukmrgn dedi: ARGB Kablosumuymuş o? ee fan kabloları nerede o zaman? Anakart B450MK Genişletmek için tıkla... Fotoğraf karanlık olduğu için tam anlayamadım. Daha net ceker misiniz kabloların fandan gelen tüm kabloların fotoğrafını? Artı 0 Eksi
farukmrgn dedi: ARGB Kablosumuymuş o? ee fan kabloları nerede o zaman? Anakart B450MK Genişletmek için tıkla... Fotoğraf karanlık olduğu için tam anlayamadım. Daha net ceker misiniz kabloların fandan gelen tüm kabloların fotoğrafını?
KS KS F farukmrgn Çalışkan Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 18 Beğeniler 2 5 Mart 2026 #9 michaelscofield dedi: Fotoğraf karanlık olduğu için tam anlayamadım. Daha net ceker misiniz kabloların fandan gelen tüm kabloların fotoğrafını? Genişletmek için tıkla... Kırmızı ile çizdiğimden arkada 3-4 tane daha var, beyaz çizdiğim ise 3 pinli kablonun ucu. (Telefon modelinden dolayı foto kalitesi kötü) michaelscofield dedi: Fotoğraf karanlık olduğu için tam anlayamadım. Daha net ceker misiniz kabloların fandan gelen tüm kabloların fotoğrafını? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürmeli miyim? Dosya Ekleri IMG_20260305_221856.webp 3,4 MB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 5 Mart 2026 Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Fotoğraf karanlık olduğu için tam anlayamadım. Daha net ceker misiniz kabloların fandan gelen tüm kabloların fotoğrafını? Genişletmek için tıkla... Kırmızı ile çizdiğimden arkada 3-4 tane daha var, beyaz çizdiğim ise 3 pinli kablonun ucu. (Telefon modelinden dolayı foto kalitesi kötü) michaelscofield dedi: Fotoğraf karanlık olduğu için tam anlayamadım. Daha net ceker misiniz kabloların fandan gelen tüm kabloların fotoğrafını? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürmeli miyim?