Subzero
Uzman
Hocam Kioxia Amazon linki stokta kalmamış ve 4 TB KİNGSTON için bundan mı kastediyorsunuz: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...96g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,288786781.html
Evet ondan bahsediyorum.
KIOXIA 2TB Exceria Heatsink Serisi NVMe M.2 SSD (6200MB Okuma / 4900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
KIOXIA 2TB Exceria Heatsink Serisi NVMe M.2 SSD (6200MB Okuma / 4900MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
4TB olarak bu da olabilir.
SSD hakkında net bilgim yok, bazı yazılım sorunlarından bahsediliyor, o konuda @Caner Uncu daha net bilgi verir.
Hocam ben gönderdiğniz linkteki vatandaki Kioxia 2 TB exveria heatsink modelini aldım anakartıma ( ASUS TUF B360M-Plus gamıng)uyumlu olur değil mi?
Bazı Firmware versiyonlarında yazılımsal sorunlar, mavi ekran hataları gibi olumsuz durumlarla karşılaşan kullanıcılar mevcuttu. En son 2023 yılında 4B2QJXD7 numaralı Firmware yayınlanmış. Bu FW sürümüne sahip olup hâlâ sorun yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum ama kesin bilgim yok.SSD hakkında net bilgim yok, bazı yazılım sorunlarından bahsediliyor, o konuda @Caner Uncu daha net bilgi verir.