25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bugün 4 Türk takımı, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nden elendi.

1756411784163.webp

1756411787842.webp

1756411800237.webp

1756411803843.webp

Fenerbahçe tamam zor, Samsunspor zor, Başakşehir bilmiyorum ama Beşiktaş'ın rakibi aşırı kolay, yenmesi lazımdı. Beşiktaş bu maç için lig maçını erteledi, Fenerbahçeninki ertelenmedi. Şampiyonlar ligi ve Benfica’ya karşı oynadı adamlar.

En kabul edilebilir sonucu alan Samsun oldu. Konferans liginde bozmadan devam ederlerse, en az çeyrek final göreceklerini düşünüyorum. İlk kez katılmalarına rağmen, Shaktar'ı eleyen Panat'a karşı çok iyi mücadele ettiler. Yedikleri iki gol de kornerden şanssız gollerdi. Başakşehir beni çok şaşırttı. Viking'i geçip bu takıma elenmek akıl alır gibi değil. Viking bu takımdan daha iyi.

En kabul edilebilir sonucu alan samsun oldu. Konferans liginde bozmadan devam ederlerse, en az çeyrek final göreceklerini düşünüyorum. İlk kez katılmalarına rağmen, Shaktar'ı eleyen Panat'a karşı çok iyi mücadele ettiler. Yedikleri iki gol de kornerden şanssız gollerdi. Başakşehir beni çok şaşırttı. Viking'i geçip bu takıma elenmek akıl alır gibi değil. Viking bu takımdan daha iyi.

Beşiktaş normal kadroya bakınca konferans ligi için finale kalacak takımlardan biri bana kalırsa ama hocada iş yok göndermeleri lazım ve gidecek heralde.