Ne oldu çok merak ediyorum. Böyle değildik biz. Galata'nın hali ne olacak? Hazırlık maçları berbattı.
Ne oldu çok merak ediyorum. Böyle değildik biz. Galata'nın hali ne olacak? Hazırlık maçları berbattı.
GS'nin kadrosu hiçbir zaman iyi değildi, diğerleri çok kötüydü. O kadar kötülerdi ki GS'nin kadrosu çok iyi kalıyordu. Osimhen bu sene de Liverpool maçında olduğu gibi bir sakatlık geçirirse GS ilk 5'e bile giremez.Hocam taraftar olarak anlayabiliyorum ancak bence fazla yangın yapılıyor. Onlar adı üstünde hazırlık maçları, Beşiktaş da adını duymadığımız köy takımlarına kaybetti hazırlıkta.
Deneme/yanılma maçları gibi görüyorum ben onları. Transferler evet gecikti GS için ancak neticede şampiyon kadro. Forvetinde dünyanın en iyilerinden birisi var. Alınır iyi adamlar 1 ay içinde.
Vallahi bir Sane'ye bakıyorum, sonra geliyorum bizim Cerny'ye falan bakıyorum, seviye farkı öyle böyle değil yani.GS'nin kadrosu hiçbir zaman iyi değildi, diğerleri çok kötüydü. O kadar kötülerdi ki GS'nin kadrosu çok iyi kalıyordu. Osimhen bu sene de Liverpool maçında olduğu gibi bir sakatlık geçirirse GS ilk 5'e bile giremez.
Sane balon bu arada. Sallai'yi sağ bek oynatmayı bırakıp sağ orta saha oynatsa Sane'ye kıyasla kat kat daha fazla verim alırlar.Vallahi bir Sane'ye bakıyorum, sonra geliyorum bizim Cerny'ye falan bakıyorum, seviye farkı öyle böyle değil yani.
Süper Lig zaten artık 3-4 takımın arasında dönüyor ya, bence yeterli her türlü. 4 senedir şampiyon oluyor GS.
Geçen sene aynı kadro ile şampiyon oldular, doğru. Ama şu Ugochukwu transferi olmamalıydı. Adamın hazırlık maçlarında bir kere bile press yaptığını görmedim.Hocam taraftar olarak anlayabiliyorum ancak bence fazla yangın yapılıyor. Onlar adı üstünde hazırlık maçları, Beşiktaş da adını duymadığımız köy takımlarına kaybetti hazırlıkta.
Deneme/yanılma maçları gibi görüyorum ben onları. Transferler evet gecikti GS için ancak neticede şampiyon kadro. Forvetinde dünyanın en iyilerinden birisi var. Alınır iyi adamlar 1 ay içinde.