40.000-45.000 TL'ye laptop önerisi

cansaglicak

Başarılı
Kolay gelsin, merhaba. bir dizüstü bilgisayar arıyorum; ders, oyun ve kodlama için, günlük hayatta kullanırken sessiz, bataryası iyi giden, mümkünse AMD işlemcili NVIDIA ekran kartlı, SSD kapasitesi yüksek. Kasası sağlam bir şey arıyorum. Bu fiyatlarda alabileceğim en iyi laptop nedir acaba? Yeni nesil oyunları kasmadan da oynayabileceğim.

Son düzenleme:
Oha AMD işlemciler daha pahalıymış be, 4060 lu amd işlemci laptop fiyatına 5050 alabiliyorum, daha fazla öneriniz varsa beklemedeyim...

Son zamlardan sonra bütçenizde tam bir model yok. Yukarıda atılan ASUS V16 cihaz da oyun özelinde geliştirilmiş bir kasa değil; dolayısıyla önermiyorum.

https://www.gamegaraj.com/laptop/asus-fx607vj-rl033-intel-core-5-210h-16gb-ram-512g/

RAM ekleme koşuluyla alınırsa mantıklı.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,968340542.html

F15 kasalar kadar ısınmıyor. Hani bu bütçelerde AMD CPU bulunmuyordu?
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,563572157.html

İkinci el düşünürseniz eğer, çok daha iyi modeller bulunabilir. Daha yılbaşı zamları bile gelmedi bir de.

Hocam sırf oyun özelinde geliştirilmedi diye onun yerine 3050 veya 4050 almak mı mantıklı olan gerçekten? Şu an o kadar önemli olmasa bile 2-3 yıl sonra 5050, 4050'nin daha önünde olacak. Özellikle MFG sayesinde. Hadi 4050'ye neyse diyeceğim de 36 bin liraya 3050 önermiş olmanıza gerçekten inanamıyorum.

Fiyatına göre her şey alınır. 35k bütçede 6 GB VRAM 3050 barındıran başka bir model yok. Ayrıca, oyun için geliştirilmemesine rağmen gelişmiş GPU alsa bile performansı yetmeyecek. İnanıp inanmamanız size kalmış; bildiğim bir şeyler var ki konuşuyorum. Ayrıca, 2-3 yıl sonra 5050, 4050'nin önünde olmayacak çünkü şu an bile önünde. İnsanlara şunu bir türlü öğretemiyorum: Her bütçeye göre her donanım alınır.

40-45 bin TL bütçede DDR4, 56 Wh, %45 NTSC IPS panel ve 65W 3050 (45W 4050 bile çoğu zaman daha iyi sonuçlar çıkartıyor); rezil bir öneri. Ne işlemcisi verimli ne başka bir şeyi, pil performansı rakiplerine göre berbat. Keza diğerleride bu bütçe için iyi değil, 8 GB RAM tercih edilmemeli; üstelik 4050.

Konu sahibinin isteklerine gelirsek oyun sizin temel önceliğiniz ise pil performansından feragat etmeniz gerekecek, ofis / iş laptoplarına göre batarya anlamında epey geride bu bütçedeki modeller. LOQ 15IRX10 modelleride tercih etmenizi önermem, hem Wh hem mAh değerleri düşük bataryanın; işlemcileride pil verimliliği anlamında iyi değil. Bütçenizi bir miktar arttırıp bu modele yönelmenizi tavsiye ederim:

5820 mAh 90 Wh oldukça güzel bir bataryaya sahip, yukarıda dediğim gibi işlemci pil verimliliği olarak iyi değil; buna rağmen optimize edilerek güzel değerler elde edilebilir (rakiplerine göre).

G-Sync & MUX Switch & Advanced Optimus & Thunderbolt 4 desteği olan bu bütçedeki eşsiz modellerden. Soğutması ve kasası sağlam, grafik performansında 5050'li rakiplerinden daha üstün. 8-bit 1920x1200 %100 sRGB güzel denilebilecek bir panele sahip, öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…