Ben filtrelerken max 47K fiyatta filtrelemiştim. Bu karşıma çıksaydı kesinlikle önerirdim. Elinize sağlık. @cansaglicak, Hocam en mantıklı hareket bunu almak olur.Bütçenizi bir miktar arttırıp bu modele yönelmenizi tavsiye ederim:
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...ilgisayar-512-gb-16-gb-fiyati,1136114060.html
Detaylar
Kim cevapladı?cansaglicak
Başarılı
@Adlin @Lorien zaten laptoplar da oyun oynamak şarjı fena sömürmüyor mu her dizüstü bilgisayarında değil mi hocam, oyun oynarken sarja bağlı oynayabilirim sorun değil ama ders,kodlama ve günlük işler için bu bilgisayar sağlam batarya sunabilir mi?Ben filtrelerken max 47K fiyatta filtrelemiştim. Bu karşıma çıksaydı kesinlikle önerirdim. Elinize sağlık. @cansaglicak, Hocam en mantıklı hareket bunu almak olur.
Zaten şarja bağlı kullanmanız gerek performans isteyen işlerde. Pil performansı de çoğu gaming laptop gibi 3-4 saat civarı olur. Zaten bu bütçede RTX 5050'li bir laptopta kriter olarak pil performansı beklemek mantıklı olmaz.
cansaglicak
Başarılı
Bana bu dizüstü bilgisayar günlük işlerde normal dizüstü bilgisayar kadar pil performansı verse yeterli bir de bu idefix sitesi güvenilir mi hocam? Peşin fiyata 6 taksit veriyorlarmış.Zaten şarja bağlı kullanmanız gerek performans isteyen işlerde. Pil performansı de çoğu gaming laptop gibi 3-4 saat civarı olur. Zaten bu bütçede RTX 5050'li bir laptopta kriter olarak pil performansı beklemek mantıklı olmaz.
Hepsinin satıcısı aynı zaten. Taksit seçenekleri en uygun olanı alabilirsiniz.Bana bu dizüstü bilgisayar günlük işlerde normal dizüstü bilgisayar kadar pil performansı verse yeterli bir de bu idefix sitesi güvenilir mi hocam? Peşin fiyata 6 taksit veriyorlarmış.
Adlin
Becerikli
Evet, oyun oynamak şarjı sömürüyor. Günlük işlere gelirsek beklediğiniz performansa bağlı biraz sağlamlık konusu. PCMark 10 batarya testinde cihaz sessiz modda ve entegre grafik kartındayken 398 dakika yani yaklaşık 6.30 saat pil performansı sunabilmiş, sadece sessiz moddayken ise 350 dakika. Dediğim gibi mAh kapasitesi ve Wh değeri olarak rakiplerinden çok daha üstün, sizi genel olarak tatmin eder.
Pil konusunda cihazı aldırdığım kullanıcılardan tam bir dönüş alamadım, yukarıdaki tablo size fikir verebilir.
cansaglicak
Başarılı
https://app.hb.biz/DqjSlO9nhhUx Bu daha iyi bir seçenek olmaz mı? Zaten kendim masaüstü sistemim var 4060 lı bu laptobun çok iyi olmasına çok ta gerek yok yeni nesil oyunları kasmadan oynatsın yeterEvet, oyun oynamak şarjı sömürüyor. Günlük işlere gelirsek beklediğiniz performansa bağlı biraz sağlamlık konusu. PCMark 10 batarya testinde cihaz sessiz modda ve entegre grafik kartındayken 398 dakika yani yaklaşık 6.30 saat pil performansı sunabilmiş, sadece sessiz moddayken ise 350 dakika. Dediğim gibi mAh kapasitesi ve Wh değeri olarak rakiplerinden çok daha üstün, sizi genel olarak tatmin eder.
Eki Görüntüle 217465
Pil konusunda cihazı aldırdığım kullanıcılardan tam bir dönüş alamadım, yukarıdaki tablo size fikir verebilir.
Adlin
Becerikli
Bütçenizi 5050'li modele zorlayabiliyorsanız olmaz tabii ki. Attığınız cihaz iyi bir cihaz değil. Paneli kötü, işlemcisi iyi değil, performansı rakiplerinden düşü ve en önemlisi 56 Wh bataryası ile sizi epey üzer. Attığım modeli tercih edin.https://app.hb.biz/DqjSlO9nhhUx Bu daha iyi bir seçenek olmaz mı? Zaten kendim masaüstü sistemim var 4060 lı bu laptobun çok iyi olmasına çok ta gerek yok yeni nesil oyunları kasmadan oynatsın yeter