40.000-50.000 TL arası laptop önerisi

Bütçe
50.000 TL

Foucault

Gelişen
Mühendislik öğrencisiyim, yakında okulum başlayacak ve bu gidişle bilgisayarsız kalacağım. Hangi modele baksam karşıma bir şey çıkıyor, almak istemiyorum. Pek oyun oynamam. Önceliğim sessiz çalışması ve sorun çıkarmaması. Bu bütçede alınabilecek cihazlar donanım itibariyle her işi yapabilecek düzeydeler. Bu yüzden %5 - %10 performans farkı nedeniyle sorunlu modellere yönelmek istemiyorum. Donanım olarak daha iyi alternatifleri olmasına rağmen şartlarımı karşılıyorsa tercih edebilirim.
  • Apple tercih etmeyeceğim.
  • GameGaraj kesinlikle tercih etmeyeceğim.
  • Nitro 16 hakkında kafamda soru işaretleri var. Özellikle Acer servisinin tutumları soru işaretlerimi artırdı.
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bende seninle aynı durumdayım. Mühendislik bölümünden yeni mezun olacağım ve kendime bu fiyat aralığında laptop arıyorum. Aslında bir ay önce ASUS TUF gaming A15'in 4060'lı versiyonunu düşünüyordum ama fiyatı 36.000TL'den 50.000TL'ye çıktığı için alma şevkim kalmadı. Neden MacBook ve GameGaraj düşünmüyorsunuz? GameGaraj konusunda bende ikilemdeyim. Fiyatı uygun ama o kadar para veriyorsam bilindik markalardan mı alsam diyorum. Lenovo LOQ serisinde anakart yanma sorunu var diye duydum. Hplerde hall sensörü sorunu var mış. Acer içinde kasası sorunlu diyorlardı.

Neden MacBook ve GameGaraj düşünmüyorsunuz? GameGaraj konusunda bende ikilemdeyim. Fiyatı uygun ama o kadar para veriyorsam bilindik markalardan mı alsam diyorum.
GameGaraj konusunda benzer düşüncelere sahibim. MacBook konusunda ise müzik ve editörlük ile uğraştığım için bazı spesifik noktalarda Windows'a ihtiyaç duyuyorum. ASUS TUF serisine ben de baktım ancak ısınma sorunu yaşayanların olması beni biraz itti. Yeni modellerinde devam ediyor mudur bilemiyorum. Evet, günümüz şartlarında 50.000TL çok büyük bir para değil ancak az para da değil. Bu bütçede için rahat bir şekilde alabileceğin bir laptop olmaması da çok tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…