40.000 bütçe ile direksiyon seti ile laptop mu alınmalı?

Bütçe
40.000 TL

cemkaraca

Üstün
Elimde 40.000 TL var. Kesin bir oyuncu laptopu alacağım. Sizce 35.000 TL'ye laptop alıp geri kalan parayla ikinci el Logitech DFGT direksiyon seti almalı mıyım? Yoksa 40.000 TL'nin hepsine oyuncu laptopu mu almalıyım? 4050 ile 4060 ekran kartları arasında nasıl bir performans farkı var? Direksiyon seti alırsam ETS 2, Forza Horizon gibi oyunlar oynayacağım ve çok heves ettim şu an. Sizce ne yapmalıyım kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada bir nesil ekran kartı olsa laptopa para harca onu ilerde alırsın derdim ama 35 ile de 4060 alırsın 40 ile de o yüzden direksiyon seti mantıklı olabilir. (Bu piyasaya hakim değilim koyduğun model iyi midir bilemem sadece direksiyon seti almandan bahsettim) Benim böyle şeylere pek hevesim olmadığım için az daha koyayım daha iyi kasa daha iyi pil ömrü alayım vb. kafasında olurum ama sizde durum farklı istediğinizi seçin, bir seçenek kesinlikle mantıklı değil ya da mantıklı öyle bir durum yok demek istiyorum.

Anladım sizi ancak 35 bine 4060 yok sanırım. İndirimlerde yakalayabilirsem belki olabilir. 4050 görüyorum hep.

DFGT her ne kadar zamanının ötesinde bir direksiyon seti olsa da 5-6 bin lira vermek cok mantıklı degil. İyi bir cihaz al, yazın gerekirse calıs / biriktir G29 al.
G29 almayı planlamıyorum çünkü direksiyonu her zaman kullanmayacağımı biliyorum. 2 3 ay oynayıp kenara koyarım muhtemelen. Heves ettim.

Mobil 4060 ve 4070 arasında neredeyse pek bir fark yok maalesef ki. En önemli sebebi VRAM. Lakin 43 bin liraya LOQ R7 7435HS RTX 4070 var. Onu düşünebilirsin.
Maalesef bütçem o kadar çıkmaz. 40 bin maksimum. 4050 ile 4060 arasında çok fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…