Merhaba, geçenlerde Acer Nitro ANV15-41 4060’lı modeli aldım ancak ürünün çizik olması, garanti dışı kalması ve CS2 gibi bir oyunda bile en düşük ayarlarda 100 FPS vermesinden dolayı iade ettim. Beni oyun konusunda tatmin edecek, sorun çıkarmayacak önerilere açığım. Son zamanlarda Game Garaj Slayer X5 çok öneriliyor; önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL-50.000 TL
Slayer X5T alınır.
Çok bilmediğim için soruyorum. HP Victus veya bu fiyat bandındaki asuslara bakmalı mıyım? Yoksa direkt bunu alıp gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. HP'ler başlı başına sorun, bu fiyatlarda TUF F16 vardı fakat stok bitmiş.Çok bilmediğim için soruyorum. HP Victus veya bu fiyat bandındaki asuslara bakmalı mıyım? Yoksa direkt bunu alıp gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?
Saolun hocam aklımda olacak bu bilgisayar zaten başka mantıklı model görünmüyor, hangisini tercih etmeliyim?Direkt gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. HP'ler başlı başına sorun, bu fiyatlarda TUF F16 vardı fakat stok bitmiş.
Aralarındaki tek fark, birinin 32 GB RAM olması, karar sizin. Ben şahsen almışken 32 olanı alırdım.Saolun hocam aklımda olacak bu bilgisayar zaten başka mantıklı model görünmüyor, hangisini tercih etmeliyim?
Adil Demirbağ
Uzman
Bütçe biraz cikarsa.
https://share.google/42EpCRntvwuHAZqk9
Cikmazsa X5t.
https://share.google/42EpCRntvwuHAZqk9
Cikmazsa X5t.
inters0
Uzman
Aldığınız ürünün bu kadar düşük FPS vermesi modellemi alakali sizce? Mesela her modelde ayni problem varmidir? Acer nitro v15 miydi?Merhaba, geçenlerde Acer Nitro ANV15-41 4060’lı modeli aldım ancak ürünün çizik olması, garanti dışı kalması ve CS2 gibi bir oyunda bile en düşük ayarlarda 100 FPS vermesinden dolayı iade ettim. Beni oyun konusunda tatmin edecek, sorun çıkarmayacak önerilere açığım. Son zamanlarda Game Garaj Slayer X5 çok öneriliyor; önerir misiniz?
Aldığınız ürünün bu kadar düşük FPS vermesi modellemi alakali sizce? Mesela her modelde ayni problem varmidir? Acer nitro v25Merhaba, geçenlerde Acer Nitro ANV15-41 4060’lı modeli aldım ancak ürünün çizik olması, garanti dışı kalması ve CS2 gibi bir oyunda bile en düşük ayarlarda 100 FPS vermesinden dolayı iade ettim. Beni oyun konusunda tatmin edecek, sorun çıkarmayacak önerilere açığım. Son zamanlarda Game Garaj Slayer X5 çok öneriliyor; önerir misiniz?
A16 nasil hocam?Direkt gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. HP'ler başlı başına sorun, bu fiyatlarda TUF F16 vardı fakat stok bitmiş.
TUF A16 RTX 5050'den bahsediyorsak güzel bir model. Soğutması X5T'den 1-2 tık daha iyi.
Aralarındaki tek fark, birinin 32 GB RAM olması, karar sizin. Ben şahsen almışken 32 olanı alırdım.
Bence de daha mantıklı dediginize gore, Acer'i alınca büyük hayal kırıklığına uğradım bunda umarım yaşamam.
Son düzenleyen: Moderatör: