%100 sRGB olsaydi bunu tercih ederdim fakat yok. O halde aralarinda performansa önem vermiyorsan ekran ise tek derdin Acer alirdim ama emin degilim onun %100 sRGB desteklediginden. Benim sana ilk gonderdigim Ryzen Lenobo modelinde israrciyim Amazon linkindeki.
%100 sRGB olsaydi bunu tercih ederdim fakat yok. O halde aralarinda performansa önem vermiyorsan ekran ise tek derdin Acer alirdim ama emin degilim onun %100 sRGB desteklediginden. Benim sana ilk gonderdigim Ryzen lenobo modelinde israrciyim Amazon linkindeki.
Var hocam diger saticilari gor diye secenek var. Sectigin laptoplarin ekranina Lenovo Pref'e kodu yapistir örnek "82XV00FYTX" bak asagi dogru Display yazar orada paneli hakkinda bilgi veriyor. Ama sana sunu diyeyim panel briinci secenek benim icin cunku 250nit %45 NTSC panel inan bana leş gözlerini yorar bakamazsin ekrana uzun vadede. Millet farkinda degil bilmiyorlar panelin ne oldugunu oyle bodoslama kullaniyorlar. Bu %100 sRGB 300 nit panelin tadina varsalar bir daha asagisini kullanamazlar. 2K panelli olup bu ozelligi tasiyorsa efsane oluyor dunyan degisiyor resmen.
Var hocam diger saticilari gor diye secenek var. Sectigin laptoplarin ekranina Lenovo Pref'e kodu yapistir örnek "82XV00FYTX" bak asagi dogru display yazar orada paneli hakkinda bilgi veriyor. Ama sana sunu diyeyim panel briinci secenek benim icin cunku 250nit %45 NTSC panel inan bana leş gözlerini yorar bakamazsin ekrana uzun vadede. Millet farkinda degil bilmiyorlar panelin ne oldugunu oyle bodoslama kullaniyorlar. Bu %100 sRGB 300 nit panelin tadina varsalar bir daha asagisini kullanamazlar. 2K panelli olup bu ozelligi tasiyorsa efsane oluyor dunyan degisiyor resmen.
Tabii ekranlar %45 NTSC büyük ihtimalle ama şunu soriyim bir tanesini seçsek (pil dahil, olabildiğince iyi olanını) bende satın alsam daha sonra ekran kartı yazılımından renk ayarı yapamaz mıyız? Şu tarz ton farkları için;
Dosya Ekleri
WhatsApp Görsel 2025-10-26 saat 23.26.22_2e18bfb1.webp
1,2 MB
· Görüntüleme: 51
WhatsApp Görsel 2025-10-26 saat 23.26.22_72be968d.webp
Tabii ekranlar %45 NTSC büyük ihtimalle ama şunu soriyim bir tanesini seçsek (pil dahil, olabildiğince iyi olanını) bende satın alsam daha sonra ekran kartı yazılımından renk ayarı yapamaz mıyız? Şu tarz ton farkları için;