Bütçe
40.000 TL
Bakacagim birazdan tek tek.

%100 sRGB olsaydi bunu tercih ederdim fakat yok. O halde aralarinda performansa önem vermiyorsan ekran ise tek derdin Acer alirdim ama emin degilim onun %100 sRGB desteklediginden. Benim sana ilk gonderdigim Ryzen Lenobo modelinde israrciyim Amazon linkindeki. :)

Son düzenleme:
Bakacagim birazdan tek tek.

%100 sRGB olsaydi bunu tercih ederdim fakat yok. O halde aralarinda performansa önem vermiyorsan ekran ise tek derdin Acer alirdim ama emin degilim onun %100 sRGB desteklediginden. Benim sana ilk gonderdigim Ryzen lenobo modelinde israrciyim Amazon linkindeki. :)

Orada stok olmadığı için diğerlerine bakmıştım bana acil lazım gibi bir şey.

Orada stok olmadığı için diğerlerine bakmıştım bana acil lazım gibi bir şey.

Var hocam diger saticilari gor diye secenek var. Sectigin laptoplarin ekranina Lenovo Pref'e kodu yapistir örnek "82XV00FYTX" bak asagi dogru Display yazar orada paneli hakkinda bilgi veriyor. Ama sana sunu diyeyim panel briinci secenek benim icin cunku 250nit %45 NTSC panel inan bana leş gözlerini yorar bakamazsin ekrana uzun vadede. Millet farkinda degil bilmiyorlar panelin ne oldugunu oyle bodoslama kullaniyorlar. Bu %100 sRGB 300 nit panelin tadina varsalar bir daha asagisini kullanamazlar. 2K panelli olup bu ozelligi tasiyorsa efsane oluyor dunyan degisiyor resmen.

Var hocam diger saticilari gor diye secenek var. Sectigin laptoplarin ekranina Lenovo Pref'e kodu yapistir örnek "82XV00FYTX" bak asagi dogru display yazar orada paneli hakkinda bilgi veriyor. Ama sana sunu diyeyim panel briinci secenek benim icin cunku 250nit %45 NTSC panel inan bana leş gözlerini yorar bakamazsin ekrana uzun vadede. Millet farkinda degil bilmiyorlar panelin ne oldugunu oyle bodoslama kullaniyorlar. Bu %100 sRGB 300 nit panelin tadina varsalar bir daha asagisini kullanamazlar. 2K panelli olup bu ozelligi tasiyorsa efsane oluyor dunyan degisiyor resmen.

Hocamn benmi görmüyorum acaba başka satıcıyı :)

bu arada teknosadakininde stoğu tükenmiş

Dosya Ekleri

• laptop 1.webp
    laptop 1.webp
    570,9 KB · Görüntüleme: 49
  • laptop 2.webp
    laptop 2.webp
    568,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Hocam @

https://amzn.eu/d/jjsXJAm evet hocam sen göremiyorsun cunku orayi karistirmaya useniyorsun. xD.

Hocam karıştırıyorumda bulamadım gerçekten bu arada attığınız linklerden.

Ve.

Bu ürünlerden ikisinin de sayfasında satın alma linki görünmüyor ancak.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FK5CK16G/ref=ewc_pr_img_1?smid=ADABS1CRK8XV0&psc=1
Bu ürün sepetimde ekli sizin attıklarınızdan birisi bu galiba.
Bunda da taksit olmuyor.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-10-26 saat 23.26.22_2e18bfb1.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-26 saat 23.26.22_2e18bfb1.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Görsel 2025-10-26 saat 23.26.22_72be968d.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-26 saat 23.26.22_72be968d.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme: