Bütçe
40.000 TL
Sanırım attığınız modellerden biri buydu Trendyol'da var https://ty.gl/s0eoo5uidui7t

Eğer aynı model ise sabah sipariş geçiyorum.

Evet hocam ayni gibi gozukuyor seri koduna bakmadim ama neden israrla 2400 lira fazladan odemek istiyorsun onu anlamadim. xD Bence yeni bir konu acip tam butceni belirtirsen belki nokta atisi bir laptop bulabiliriz. Gerci bu fiyat bandi hep RTX 4050 ama Nitro 16 falan vardi sanki 36 bin liraya.

Evet hocam ayni gibi gozukuyor seri koduna bakmadim ama neden israrla 2400 lira fazladan odemek istiyorsun onu anlamadim. xD bence yeni bir konu acip tam butceni belirtirsen belki nokta atisi bir laptop bulabiliriz. Gerci bu fiyat bandi hep RTX 4050 ama Nitro 16 falan vardi sanki 36 bin liraya.

Hocam dediğim gibi acil olduğu için bu hafta olsaydı iyi olurdu en kötü önümüzdeki haftaya artık.

Zaten en erken cumartesi kapında diyor.

Hocam dediğim gibi acil olduğu için bu hafta olsaydı iyi olurdu en kötü önümüzdeki haftaya artık.

Zaten en erken cumartesi kapında diyor.
Karar vermediyseniz konu acin ve net bütcenizi belirtin eger illa alacagim diyorsan sana onerdigimi al cunku 3 yil garantisi oleugu yaziyor fakat ucretli mi upgrade bilmiyorum. Hayirlisi olsun. Bende universiteyi bilgisayarsiz bitirmistim anliyorum senin aciliyetini.