Revaha

Uzman
MacBook almayı düşünüyorum günlük kullanım için en fazla 40.000 TL verebilirim acaba hangisini önerirsiniz oyun falan pek oynamam film izlemek dizi izlemek bir şeyler araştırmak günlük kullanım için almayı düşünüyorum.

Yakın zamanda Macbook Air M2 16GB / 256GB aldım. Batarya ve performans konusunda çok memnunum. Oyun oynayan biri değilim, genellikle okul işleri, YouTube ve Netflix'te takılırım. Bataryası yaklaşık 10 saat gidiyor, kullanıma göre değişiklik gösterir tabiki.

Benim tavsiyem kesinlikle en az 16 GB RAM olsun ve alabiliyorsanız 512 GB ve üzeri depolama alın. 256 GB tek NAND drive olduğu için 512 GB ve üzeri modellere göre daha yavaş kalıyor.

Şuanda Pozitif teknolojide fiyatı 31.500 TL civarı. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi laptop. Tabiki bütçeniz varsa M3 veya M4'e de bakabilirsiniz.

Edit: Ekran boyutundan bahsetmeyi unutmuşum. Ben 13 inç olan modeli aldım fakat Air olduğu için 15 inç olan da çok hafif. Tamamen taşıma odaklı aldığım için 13 inçi tercih ettim.

MacBook çok az bile oyun oynayacaksanız işinizi görmez söyleyeyim.
Bu bütçede 4060 ekran kartlı bulursunuz muhtemelen.
İlla MacBook alacağım diyorsanız: https://www.akakce.com/laptop-noteb...mGi8YNhiMVnTX_z2v15va8hnZ-ro5ElxoCqTEQAvD_BwE

Peki böyle birkaç kademe altı önerir misiniz böyle 35-36 falan veya daha az.

Hocam laptop düşünüyorum ya o Mac mini çok güzelde laptop istiyorum.

Peki böyle birkaç kademe altı önerir misiniz böyle 35-36 falan veya daha az.
Macbook olmasına gerek yok sanırım değil mi? Ayrıca oyun oynayacak mısınız az da olsa? Ve şarj ömrü uzun mu olsun istiyorsunuz? Gaming laptoplarda pek mümkün değil çünkü. 3-4 saat götürürler ama genelde şarjda kullanırsınız.