SHERLOCKED 69
Üstün
Başlıktaki gibi. Ne alınır bu bütçede? 4060 LOQ 10 serisi var aklımda.
35-40 aralığında 4060 kartlı ASUS TUF'lar bulunabiliyor. Veya Acer Nitro 5 serisine de bakılabilir.Başlıktaki gibi. Ne alınır bu bütçede? 4060 LOQ 10 serisi var aklımda.
Nitro 5 daha mı serin yani?@SHERLOCKED, Acer Nitro 5 modellere bakın. Bir çok versiyonu bulunabiliyor. F15, A15 gibi cihazlar da bakılabilir ancak sıcak çalıştıklarını da unutmamak gerek.
Victus'a yanaşmayın. Nitro 16 alınabilir.@mortem.dll @talongod Şu model nasıl? 8945hs var diye ilgimi çekti. önceki laptopum 8945h ve 4070 tuf a15 idi, tasarruf modunda pil performansından bayağı memnundum ama cpu boost açıkken işlemci 93 dereceyi görüyordu.
Acer olarak bunu buldum. 38'e okey.
Nitro 5 alırsam PTM kullanmam gerek ama Nitro 16'da öyle bir sorun yok sanırsam? 16 daha mı iyi her türlü?@SHERLOCKED, HP Victus alınmaz. Ben de bir Victus kullancısıyım, başıma binbir türlü iş açtı. BIOS'ları problemli. Omen Gaming HUB yazılımı kararlı çalışmıyor, Garanti servislerinden söz etmiyorum bile. Geçin Victus'u.
Acer Nitro 16 alınabilir. CPU modeli güzel, benim cihazda da o model var. Genel anlamda memnunum CPU'dan. Sıvı metal ile gelmesi, soğutmaya artı. 4060m 140w olması da max-p olduğu için oyunda olmasa bile yoğun kullanımda farkı hissettirecektir.