40.000 TL bütçe ile sistem önerisi

Bütçe
40.000 TL

tysonson

Üyecik
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bir sistem önerisine ihtiyacım var.

Lmarenada küçük yapay zeka modelleri ve Cursor gibi yapay zeka uygulamalarını fazlasıyla kullanıyorum. NVIDIA'nın bu konuda iyi olduğuna dair kulaktan dolma bilgilerim var.

Ve elbette oyun oynuyorum.

Kredi kartına taksitle almak istediğim için piyasadaki hazır sistemlerde olabilir. Hiç anlamadığım için güvenip alamıyorum onları.

Vakit ayırıp yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Parça parça toplanırsa daha kaliteli olur.

@Serenus beğenmeme sebebin nedir?

Localde AI çalıştırıp trainleyecek adama ezbere AMD kartlı sistem atıyorsun da ondan. 45K'ya aldığı sistemde adam ROCm ile acı mı çeksin?

Localde AI çalıştırıp trainleyecek adama ezbere AMD kartlı sistem atıyorsun da ondan. 45K'ya aldığı sistemde adam rocm ile acı mı çeksin?

Onu görmemiştim kusura bakma. Dikkatli okumamışım. Bu bütçede NVIDIA olarak tek 4060 Ti alınır herhalde bütçesini biraz daha çıkarıp bence 4070s almak daha doğru olur.
Eğer bütçesi artmıyorsa ben şahsen 7800XT alırdım 4060 Ti için 40k çok fazla. Ne kadar iş için olsa da bana pek mantıklı gelmiyor.

@efebatiin ve @cqbb önerileriniz için teşekkür ederim inceleyeceğim.

Daha önceki 2 bilgisayarımı da aldığım Gamegaraj firmasından destek istemiştim onlar da cevaplamış ve aşağıdaki 2 sistemi önermiş.

Ancak sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla 4060 bu paraya değecek bir kart değil.

Peki bütçemi 50k civarına yükseltsem bu hazır sistem satan yerlerden hangi sistemleri tercih etmem iyi olur arkadaşlar? Toplama konusunda montajını yapabilirim sorun değil ancak tek bir firma ile muhattap olmak istiyorum sorun yaşadığım zaman o yüzden biraz daha bu firmalardan almak istiyorum açıkçası.

@efebatiin ve @cqbb önerileriniz için teşekkür ederim inceleyeceğim.

Daha önceki 2 bilgisayarımı da aldığım GameGaraj firmasından destek istemiştim onlar da cevaplamış ve aşağıdaki 2 sistemi önermiş.

Ancak sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla 4060 bu paraya değecek bir kart değil.

Peki bütçemi 50k civarına yükseltsem bu hazır sistem satan yerlerden hangi sistemleri tercih etmem iyi olur arkadaşlar? Toplama konusunda montajını yapabilirim sorun değil ancak tek bir firma ile muhatap olmak istiyorum sorun yaşadığım zaman o yüzden biraz daha bu firmalardan almak istiyorum açıkçası.

Bütçeni 50k çıkartırsan parça parça 4070 Super sistem toplanır hazır olarak bir bilgim yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt