@efebatiin ve
@CQBB önerileriniz için teşekkür ederim inceleyeceğim.
Daha önceki 2 bilgisayarımı da aldığım GameGaraj firmasından destek istemiştim onlar da cevaplamış ve aşağıdaki 2 sistemi önermiş.
Ancak sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla 4060 bu paraya değecek bir kart değil.
Spider Intel-RTX, Son Nesil Intel işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX40 serisi ekran kartı modelleri ve DDR anakart çeşitleri ile Spider Intel-RTX hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
GameGaraj Luna 7A-RX/RTX ,Yeni Nesil AMD işlemci,DDR5 anakart modelleri ve DDR5 seçenekli ramler ve Nvidia GeForce RTX ve AMD Radeon serisi ekran kartlarıyla Luna 7A-RX/RTX Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Peki bütçemi 50k civarına yükseltsem bu hazır sistem satan yerlerden hangi sistemleri tercih etmem iyi olur arkadaşlar? Toplama konusunda montajını yapabilirim sorun değil ancak tek bir firma ile muhatap olmak istiyorum sorun yaşadığım zaman o yüzden biraz daha bu firmalardan almak istiyorum açıkçası.