Bütçe
40.000 TL

drjester822

Çalışkan
Herkese merhaba. İşe girdim ve ilk maaşımla çocukluk hayalim olan oyun bilgisayarını almak istiyorum.

Bana 40 bin lira bütçeye eli yüzü duzgun bir hazır sistem + monitör veya ısınma sorunlarıyla uğraşmayacağım bir laptop önerebilir misiniz? Son çıkan oyunları, Sony'nin PC'ye portladigi oyunları falan en düşük ayarlarda 1080p bile olsa takılmadan oynayabilmeyi istiyorum. Artık sistemim yetmiyor diye düşünmeyi istemiyorum tek kriterim bu. Monitör 60 Hz bile olabilir net bir görüntü vermesi bana yeter gözüm yukseklerde değil.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz sıfır sistem istiyorum hocam.

Bu ekonomide acele etmeyince sadece zamla karsilasiyoruz. Alabiliyorken almak istiyorum.
O halde kredi kartı limitiniz yetiyorsa 55-60 bin lirayı bulur düzgün bir sistem ve monitör hocam. Ama yeni işe girdiğiniz için çıkma ihtimaliniz de varken taksitle almayın derim.

O halde kredi kartı limitiniz yetiyorsa 55-60 bin lirayı bulur düzgün bir sistem ve monitör hocam. Ama yeni işe girdiğiniz için çıkma ihtimaliniz de varken taksitle almayın derim.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5427...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ hocam bu tarz sistemleri neden onermiyorsunuz sorunlari mi var pek anlamıyorum da güzel duruyor özellikleri. Alanlar da memnun kalmış puanları çok yüksek.

Bu ekonomide acele etmeyince sadece zamla karsilasiyoruz. Alabiliyorken almak istiyorum.

7500F, 9060XT, 1 kit 6000MHz CL30 G.Skill, hava akışı iyi bir kasa, hava sogutma iyisinden, F/P bir anakart, 1TB SSD hikayeli oyunlar icin mecbur sil yükle yapacaksın yine de 1 TB yeter mi şüpheli. Monitöre para kalmaz gibi bu şekilde. @Ayhan Dönmez'in daha iyi önerileri olur belki.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5427...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ hocam bu tarz sistemleri neden onermiyorsunuz sorunlari mi var pek anlamıyorum da güzel duruyor özellikleri.

İşlemci eskidi, 5060 8 GB alınmaz, 500 GB SSD hikayeli oyunlarda sürekli sil yükle yapmak zorunda kalırsın. 3200MHz CL16 RAM tırt DDR4 sistem