40.000 TL laptop önerisi

Sizin cihazın tam model numarası nedir?

Bendeki sorunlu arkadaş (Soldaki) : HP Victus 16-s1015nt (AMD Ryzen 7 8845HS + NVIDIA 4060)

Bendeki sorunsuz arkadaş (Sağdaki) : HP Victus 16-s0 (AMD Ryzen 7 7840HS + NVIDIA 4050)

İnternette herkes S0'ı suçluyor. Ama ben durumun tam tersini yaşıyorum. S1 sorunlu S0 sorunsuz.

Yine de bu 2 modelden geçici olarak uzak duralım gitsin.

S1 de sorun yaşayan tek sizi görüyorum. İlginç.

S1 de sorun yaşayan tek sizi görüyorum. İlginç.
Reddit'te biri daha 8845HS'de sorun yaşadığını yazmıştı. Ben onun cihazının da S1 olduğunu düşünüyorum. Ama bazen hiç sorun yapmıyor. Mesela dün beni Recep Baltaş'a karşı yalancı çıkardı Bugün hiç açmadım. (Model bilgilerine bakmak için sadece şimdi açtım.) Deprem yaşadığımız gün depremden önce bol bol yapıyordu.

Kaç sayfa yazı yazdık.. Ama arkadaşa tam bir model öneremedik. Cihaz öneren olmazsa yarın araştırma yapacağım... Şimdilik uyumak zorundayım.

Son düzenleme:

Son atılan R1 serisinde sorun yok gibi. ChatGPT'ye de sordum ve internette pek sorun yaşayan bulamadı. Bahsettiğim model bu.

Son düzenleme:
Nitro 16 bu butcenin urunu degil, oyleyse bile ayni fiyattaki urunlerden bir dusuk model ekran kartiyla falan satiliyordur, ki bu da bu butcede mantiksiz. Dusuk-orta butcede islemci ve ekran kartina bakilir gecilir, yuksek butcede panel kalitesi, malzeme kalitesi, sogutma kalitesi, batarya hacmi gibi ozellikler de buyuk onem tasir ve bakilmalidir.

Nitro 5'ten ayri olarak 15IAX9 onerebilirim. 35K'ye %100 sRGB panelli bir gaming laptop almak oldukca iyi bir firsat. Islemciyle isin yoksa (12450HX) al gec. Bu laptop ile alakali soyleyebilecegim tek sey o da bu laptopu alacaksan Lenovo'dan harici olarak 230W adaptor al cunku kutudan cikan 170W her senaryoda tam verim almani saglayamayabiliyor.

12700h nitro 5 ler verimsiz 62 db aşırı sesli.Yerine amd tercih edilir az bir performans kaybı olur.
İntel alinacaksa undervolt yapilabilen hx serileri gayet performanslilar.Watt limit ile birlikte gerektiğinde amdler kadar soğuk gerektiginde 1.5 katına kadar performanslilar.12700h ı sogutmayi ugrastigina degecek bi performans farki yok amdye göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…