Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Kronik" bir ısı problemi yok. RDR2 gibi ağır işler yapmıyorsa 7840HS olan Victus'u Iyzico indirimi ile birlikte alsın. Daha az ses, daha şık ve sade görüntü, daha az ısı ve daha uzun pil ömrü alır. Ancak panel kalitesinde bir düşüş olacak. Nitro 5'in renk gamutu, MS değeri Nit değeri falan daha iyi.
"Kronik" bir ısı problemi yok. RDR2 gibi ağır işler yapmıyorsa 7840HS olan Victus'u Iyzico indirimi ile birlikte alsın. Daha az ses, daha şık ve sade görüntü, daha az ısı ve daha uzun pil ömrü alır. Ancak panel kalitesinde bir düşüş olacak. Nitro 5'in renk gamutu, ms değeri nit değeri falan daha iyi.
Çöp. Acer Aspire 7 yani ofis laptopu soğutma sistemi kullanıyor. Bu yüzden limitli bir cihaz, buna rağmen ısınıyor. Ayrıca fanlar panele vuruyor buda uzun vadede panelde sorun çıkarabilir. Bazı kullanıcılar sararma sorunuyla karşılaştı.
"Kronik" bir ısı problemi yok. RDR2 gibi ağır işler yapmıyorsa 7840HS olan Victus'u Iyzico indirimi ile birlikte alsın. Daha az ses, daha şık ve sade görüntü, daha az ısı ve daha uzun pil ömrü alır. Ancak panel kalitesinde bir düşüş olacak. Nitro 5'in renk gamutu, MS değeri Nit değeri falan daha iyi.
Acelesi yoksa bence bir süre laptop almasın. "Kronik" bir ısı sorunu yok. "Kronik" bir hall sensor sorunu var. HP Victus önerebilseydim kesinlikle katılırdım çünkü cihaz aşırı sessiz çalışıyor.
Acelesi yoksa bence bir süre laptop almasın. "kronik" bir ısınma sorunu yok. "kronik" bir hall sensor sorunu var. HP Victus önerebilseydim kesinlikle katılırdım çünkü cihaz aşırı sessiz çalışıyor.
Sensör hakkında HP'den resmi açıklama gelene kadar ben Victus'da önermiyorum. Recep Baltaş konuyu gündeme taşımaya çalışıyor.
Laptop doğum günü hediyesi olarak ailesi tarafından alınacak. O yüzden erteleme konusu pek mümkün değil. Bana söylemeseydi gidip saçma sapan Monster laptoplardan aldıracaktı.
Acelesi yoksa bence bir süre laptop almasın. "Kronik" bir ısınma sorunu yok. "Kronik" bir hall sensor sorunu var. HP Victus önerebilseydim kesinlikle katılırdım çünkü cihaz aşırı sessiz çalışıyor.
Sensör hakkında HP'den resmi açıklama gelene kadar ben Victus'da önermiyorum. Recep Baltaş konuyu gündeme taşımaya çalışıyor.
Sensörün devre dışı kalmasının bilinen tek nedeni şu an "sıcaklık" HP Omen 16 HX işlemcili modellerde bu sorun çok sık görülüyordu çünkü HX işlemciler fazla ısınıyordu.
Merhaba arkadaşlar. Bugün neden Intel işlemcili 2023 HP Omen 16 almamanız gerektiği, aldıysanız bile neden bir an önce iade etmeye çalışmanız gerektiğini açıklamaya çalışacağım. Olay nedir? HP, 2023 Intel işlemcili Omen'lerde laptopun kapağının kapatılıp kapatılmadığını kontrol eden hall...
www.technopat.net
7840HS fazla ısınan bir işlemci değil. Kullanıcıda fazla ağır işler yapmayacakmış bu yüzden sorun yaşanacağını şahsen pek zannetmiyorum. Ben olsam Iyzico indirimi ile birlikte 7840HS Victus alırdım. Kullanıcı için + yönleri Nitro 5 modelden daha çok.
Sessiz cihaz diyorsanız o cihaz HP Victus olur ama hall sensör sorunu var.
(Bu arada ben de ısınmayan ve S1 serisi olan Victus bu arızayı verdi. @Leon Scott Kennedy )
Sessiz cihaz diyorsanız zaten ısınma meraklısı Intel işlemcilerde şansınız yok.
Şık ve güzel, sorun çıkardığını görmediğim Asus Tuf Gaming önereceğim ama onun fanları sesli.
Acer elendi, Asus elendi, HP elendi. Dell de çok kaba cihaz üretip garanti süreciyle ilgilenmiyor.
Ne önereceğiz şaştım kaldım. AMD işlemcili Acer Nitro 16 dışında önerebileceğim cihaz bulamıyorum şu anda.
Selamlar. Bu hafta 2 HP Victus satın aldım. Bu AMD Ryzen 7 cihazlarda bir problem var diyorlar. Bu sorunun mağdurlardan biri benim.
Ancak şöyle bir durum var ki internette herkes bu sorunun S0 ile R0 serisinde yaşandığını yazmış. Aldığım cihazlardan biri de S0 ve S1 serisi. İlginçtir ki sorun benim S0 cihazımda değil S1 cihazımda meydana geldi. Yine Reddit'te okuduğum kadarıyla biri bu sorunu AMD işlemcide değil Intel işlemcide yaşamış.
Sensörü sökmek bizi biraz dezavantajlı kılar. Ancak yine internette söylenene göre korkunç bir durum daha var mış. Bu sensör...
HP Victus Hall Sensör Sorunu, dizüstü bilgisayarın kapağının açık veya kapalı olduğunu algılayan Hall Effect sensörünün arızalanması durumunu ifade ediyor. Bu sensör, kapağın kapatıldığında otomatik olarak uyku moduna geçmesini sağlayan önemli bir bileşen. Ancak sensör arızalandığında, bilgisayar beklenmedik şekilde uyku moduna geçebilir veya kapağın konumunu algılayamayabilir.
Belirtiler ve Çözümler:
Belirtiler: Dizüstü bilgisayar, kapağı tam kapanmamış olsa bile rastgele uyku moduna geçebilir. Özellikle laptop yüksek yük altındayken...
Sessiz cihaz diyorsanız o cihaz HP Victus olur ama hall sensör sorunu var.
(Bu arada ben de ısınmayan ve S1 serisi olan Victus bu arızayı verdi. @Leon Scott Kennedy )
Sessiz cihaz diyorsanız zaten ısınma meraklısı Intel işlemcilerde şansınız yok.
Şık ve güzel, sorun çıkardığını görmediğim ASUS TUF gaming önereceğim ama onun fanları sesli.
Acer elendi, ASUS elendi, HP elendi. Dell de çok kaba cihaz üretip garanti süreciyle ilgilenmiyor.
Ne önereceğiz şaştım kaldım. AMD işlemcili Acer Nitro 16 dışında önerebileceğim cihaz bulamıyorum şu anda.
Selamlar. Bu hafta 2 HP Victus satın aldım. Bu AMD Ryzen 7 cihazlarda bir problem var diyorlar. Bu sorunun mağdurlardan biri benim.
Ancak şöyle bir durum var ki internette herkes bu sorunun S0 ile R0 serisinde yaşandığını yazmış. Aldığım cihazlardan biri de S0 ve S1 serisi. İlginçtir ki sorun benim S0 cihazımda değil S1 cihazımda meydana geldi. Yine Reddit'te okuduğum kadarıyla biri bu sorunu AMD işlemcide değil Intel işlemcide yaşamış.
Sensörü sökmek bizi biraz dezavantajlı kılar. Ancak yine internette söylenene göre korkunç bir durum daha var mış. Bu sensör...
HP Victus Hall Sensör Sorunu, dizüstü bilgisayarın kapağının açık veya kapalı olduğunu algılayan Hall Effect sensörünün arızalanması durumunu ifade ediyor. Bu sensör, kapağın kapatıldığında otomatik olarak uyku moduna geçmesini sağlayan önemli bir bileşen. Ancak sensör arızalandığında, bilgisayar beklenmedik şekilde uyku moduna geçebilir veya kapağın konumunu algılayamayabilir.
Belirtiler ve Çözümler:
Belirtiler: Dizüstü bilgisayar, kapağı tam kapanmamış olsa bile rastgele uyku moduna geçebilir. Özellikle laptop yüksek yük altındayken...