Skyjet Robusto Premium 750 watt almaya karar vermiştim ama şimdi fark ettim, 250 watt üzeri için ehliyet sigorta plaka zorunluluğu varmış. Ama dışarıda hiç plakalı elektrikli bisiklet görmedim. Bir çevirmeye, kazaya falan denk gelsek ceza yazılır ama denk gelmediği için kimse sorun yapmıyor herhalde. Sizce 250 watt'lık bir model mi tercih etmeliyim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
Sipariş verdim zaten de bu sigorta plaka olayını sonradan gördüm iptal etsem mi diye düşünüyordum ama evet dediğiniz gibi kimse dikkat etmiyor. Ve bence çok saçmaymış. Sonuçta 25 kmh sınırı var. isterse 10bin watt olsun. Sınır aşılmadıkça sorun olmamalı. Nereden para koparsak diye düşünüyorlar herhalde.750 al, hiçbir polis wattına dikkat etmiyor. 2 yıldır kullanıyorum, 1 kere çevirmeye alınmadım, soru sorulmadı. 250 watt bir yerden sonra yetersiz geliyor.
pashaa
Uzman
Eğer katlanır bisiklet aldıysan ve piyasada sadece o var diye katlanır aldıysan hemen iptal et. Normal bisiklete takılan mid Drive 750-1000 watt motorlar, katlanır bisikletlerin 3-4 katı torklu ve hızlı. Ayrıca her özelliğini de kendin ayarlayabiliyorsun. Gaz gecikmesi bir yerden sonra elektrikli bisiklette sinir ediyor; el gazına basıyorsun, 1 saniye sonra gaz geliyor. Pilli bisiklet sitesine bakabilirsin ilgilenirsen. Araştırmanı öneririm.
Babam için aldım ya. Katlanır istiyor bagaja sığması lazım.Eğer katlanır bisiklet aldıysan ve piyasada sadece o var diye katlanır aldıysan hemen iptal et. Normal bisiklete takılan mid Drive 750-1000 watt motorlar, katlanır bisikletlerin 3-4 katı torklu ve hızlı. Ayrıca her özelliğini de kendin ayarlayabiliyorsun. Gaz gecikmesi bir yerden sonra elektrikli bisiklette sinir ediyor; el gazına basıyorsun, 1 saniye sonra gaz geliyor. Pilli bisiklet sitesine bakabilirsin ilgilenirsen. Araştırmanı öneririm.