Bütçe
40.000 TL
Merhaba, 40 bin TL bütçem var. 32 inç 4K OLED monitör arıyorum. 32 inçte PPI azalır, 27 inç al derseniz kaliteli bir 27 inç de olabilir ama büyük olmasını tercih ederim. Yine arada çok büyük kalite farkı yoksa.

Bunun haricinde önerebileceğiniz bir şey var mı?

Hocam 32 inçler gen 3 OLED almanızı tavsiye etmem.

Gigabyte MO27U2 durduk yere birkaç saatte 39'dan 42'ye sıçramış Amazon'da ikinci eli kalmış 39'a sadece. ASUS XG32UCDS alacağım sanırım.

Düzeltme: Biraz araştırdım MO27U2 Gen 4 panel kullanmıyor alacak arkadaşlar buna dikkat etsin.

Son düzenleme:
Gigabyte MO27U2 durduk yere birkaç saatte 39'dan 42'ye sıçramış Amazon'da ikinci eli kalmış 39'a sadece. ASUS XG32UCDS alacağım sanırım.

Düzeltme: Biraz araştırdım MO27U2 gen 4 panel kullanmıyor alacak arkadaşlar buna dikkat etsin.

MO27U2 de gen 4 panel ile gelen 5 katmanlı yapı ve el 3.0 teknolojisi var.

Gen 3 QD-OLED panele koymuşlar 5 katmanli yapıyı tandem diye satıyorlar pazarlama hilesi gibi geldi bana.

Gen 4 QD-OLED panel geçen sene çıktı, pazarlama değil. Tandem denmesinin sebebi zaten 5 katmanlı yapı bulundurması.

Tandem Woled; 2 mavi + 1 kırmızı+ 1 yeşil katman bulunduruyor; Tandem QD-Oled panel, 3 mavi katman + 2 yeşil katman bulunduruyor. QD-Oled TV tarafında parlaklık artmıştı ama monitör de durum değişmedi. Ama Samsung'un iddiasına göre eski nesilden en az 2 daha dayanıklıymış.