Bütçe
40.000 TL

deniz745

Uzman
Arkadaşlar, normalde 32.000-33.000 TL'lik bir şey bakıyordum ama beklemediğim yerden bir para geldi. Yaklaşık 3 haftadır borcunu ödemeyen arkadaşım bir anda ödemeye karar verdi. :D Maksimum bütçem 40 bin TL, bu bütçeye iyi bir TV var mı? TCL istemiyorum, bulunduğum yer o kadar kötü ki TCL servisi yokmuş, kuramıyorlarmış.

Biri bu televizyonu önerdi forumda, iyi mi bu bütçe için? Bileniniz var mı? Televizyona inatbox falan filan yüklemeyeceğim maçla alakam yok. Sadece Netflix, Prime Video ve YouTube için kullanılacak. Ara sıra da uydu kanalları ama aşırı nadir, misafir geldiğinde falan yani. Film çok izleyen birisiyim o yüzden film ve video kalitesinin net ve güzel olması benim için çok, çok önemli. İnç ise 55 veya 65 düşünüyorum. 65'e çıkınca özelliklerin kötüleştiğini biliyorum, o yüzden 55 inç tercih ederim. Ama mükemmel bir televizyon varsa o da olur.

Şimdiden tavsiye yapan herkese teşekkürler.

Arkadaşlar, normalde 32.000-33.000 TL'lik bir şey bakıyordum ama beklemediğim yerden bir para geldi. Yaklaşık 3 haftadır borcunu ödemeyen arkadaşım bir anda ödemeye karar verdi. :D Maksimum bütçem 40 bin TL, bu bütçeye iyi bir TV var mı? TCL istemiyorum, bulunduğum yer o kadar kötü ki TCL servisi yokmuş, kuramıyorlarmış.

Biri bu televizyonu önerdi forumda, iyi mi bu bütçe için? Bileniniz var mı? Televizyona inatbox falan filan yüklemeyeceğim maçla alakam yok. Sadece Netflix, Prime Video ve YouTube için kullanılacak. Ara sıra da uydu kanalları ama aşırı nadir, misafir geldiğinde falan yani. Film çok izleyen birisiyim o yüzden film ve video kalitesinin net ve güzel olması benim için çok, çok önemli. İnç ise 55 veya 65 düşünüyorum. 65'e çıkınca özelliklerin kötüleştiğini biliyorum, o yüzden 55 inç tercih ederim. Ama mükemmel bir televizyon varsa o da olur.

Şimdiden tavsiye yapan herkese teşekkürler.

• LG 55QNED82 önerisi, yüksek görüntü kalitesi ve iyi renk performansı sunan bir modeldir.
  • QNED teknolojisi, doku ve derinlik açısından daha zengin görüntüler sağlar, bu nedenle film izleme deneyiminizi iyileştirebilir.
  • 4K Ultra HD çözünürlüğü, net ve keskin görüntüler sağlar ve Netflix, Prime Video ve YouTube için idealdir.
  • WebOS platformu, kullanıcı dostu bir arayüz sunarak uygulamalara kolay erişim sağlar.
  • 55 inçlik model, 65 inçlik alternatife göre yer kaplaması açısından daha uygun olabilir ve görüntü kalitesini de artırabilir.

Alternatif Öneriler:
1. Samsung Q70A - 55 inçlik model, Quantum Dot teknolojisi ile canlı renkler ve derin siyahlar sunar.
2. Sony X90J - 55 inçlik model, mükemmel HDR ve güçlü işlemcisi ile görüntü kalitesinde üst düzeydir.
3. Philips 55PUS8506 - Ambilight özelliği, filmlerle daha sinematik bir deneyim sunabilir, ayrıca iyi bir renk performansı vardır.

Her markanın servis ve destek durumunu kontrol etmeyi unutmayın. Aynı zamanda, yerel mağazalarda izleme deneyimi de yaparak kararınızı netleştirebilirsiniz.