Bütçe
40.000 TL
Merhaba, ilk öncelikle.

Bütçem en fazla 40.000 TL. Önceki bilgisayarımı falan sattım, şimdi beyaz-mor bir sistem dizmek istiyorum. Bu sebepten ötürü kasanın ve içindekilerin özelleştirilebilmesi benim için önemli. Yani bu fiyata alınabilecek en iyi ve mantıklı hazır sistem ile beyaz kasa-donanımlar gerek. Ekipmanları aldım, bir tek kasa kaldı.

Şimdiden teşekkürler.

Bu bütçede eli yüzü düzgün bir sistem bulduğunuza şükretmeniz gerek. Beyaz sistem falan sadece hayal olur. İkinci el olur derseniz bulabiliriz.
Piyasaya zerre hakim değilim o sebepten az olduğunu pek bilemiyorum. Tek Tek alsam parçaları nasıl olur? Öyle önerebilir misiniz? RAM’i ikinci el alırım.

@Lorien,

Bu sistemi özelleştirip alsam iyi midir?

Piyasaya zerre hakim değilim o sebepten az olduğunu pek bilemiyorum. Tek tek alsam parçaları nasıl olur? Öyle önerebilir misiniz? RAM'i ikinci el alırım.

@Lorien,

Bu sistemi özelleştirip alsam iyi midir?

Tek tek almak genelde daha pahalıya geliyor ki beyaz parçalar ekstra pahalı. Sonuçta satıcı elinden 1 parça yerine 10 parça çıkarıyor doğal olarak daha uyguna veriyor. Intel ekran kartı tavsiye etmem aşırı tutarsız değerler veriyorlar bence biraz daha ilerlemesi gerek.

Eğer ille de beyaz istiyorum dersen en mantıklı yol Custom boya atmak lakin garantin artık olmayacak.

Tek tek almak genelde daha pahalıya geliyor ki beyaz parçalar ekstra pahalı. Sonuçta satıcı elinden 1 parça yerine 10 parça çıkarıyor doğal olarak daha uyguna veriyor. Intel ekran kartı tavsiye etmem aşırı tutarsız değerler veriyorlar bence biraz daha ilerlemesi gerek.

Eğer ille de beyaz istiyorum dersen en mantıklı yol Custom boya atmak lakin garantin artık olmayacak.
Eski PC’de A770 kullanıyordum memnundum bazı istisnalar hariç. Daha uygun ve mantıklı seçenek bulamadım ikinci el ve attığım sistem dışında.

Yani tüm ekipmanları beyaz-mor seçtiğim icin gidip kasayı siyah alırsam berbat gözükecek.