Sağ olun teşekkürler 6 GB VRAM biraz yetersiz demişlerdi forumda 1080p için daha oyunlarda deneme fırsatım olmadı 5 gün önce aldım 2. el olarak.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
- Makaleler
- 1
Yeterli olur 6GB kim atmış kafadan acaba?Sağ olun teşekkürler 6 GB VRAM biraz yetersiz demişlerdi forumda 1080p için daha oyunlarda deneme fırsatım olmadı 5 gün önce aldım 2. el olarak.
Full ayarlarda oynayamassınız rdr 2 gibi oyunları o kadar.
Sağ olun teşekkürler 6 GB VRAM biraz yetersiz demişlerdi forumda 1080p için daha oyunlarda deneme fırsatım olmadı 5 gün önce aldım 2. el olarak.
Adını vermiyeyim yeşil bir forumdan biriydi ben zaten çok oyun oynamam akşamları 2 saat.
Tamamdır hocam, araştıracağım. Çok teşekkürler <3Benim tavsiyem Asus alacaksan V16, Acer alacaksan 16/5 serisini al.
- Makaleler
- 1
Valla bilmiyorum hocam ya Acer ya da Asus almayı planlıyorum.
Uzun ömürlülük çok önemli benim için.
Şunu alıp fazladan 8GB RAM ekle 6-7 yıl gider.
Çok ikilemdeyim hocam ya Game Garaj kaç sene götürür sizce?
- Makaleler
- 1
Soğutması ve parçaları iyi kendimde kullanıyorum GameGaraj zaten. Tahmini 5-6 sene. Bende göreceğim ne kadar gidecekÇok ikilemdeyim hocam ya Game Garaj kaç sene götürür sizce?
Soğutması ve parçaları iyi kendimde kullanıyorum GameGaraj zaten. Tahmini 5-6 sene. Bende göreceğim ne kadar gidecek.
Anladım hocam ben uzun bir arayış yolculuğuna çıkayım laptopu iade edene kadar. Bakalım nereye toslayacağız
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-