Peki yeni psu olarak ne hedefleyebilirim? Aslında kasa ile pek uğraşmak istemiyorum yani bütçeden daha büyük bir kısmı psuya ayırabilirim. Çok teşekkür ederim
Peki yeni psu olarak ne hedefleyebilirim? Aslında kasa ile pek uğraşmak istemiyorum yani bütçeden daha büyük bir kısmı psuya ayırabilirim. Çok teşekkür ederim
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Biraz inceledim, kulaklığı listeden silebilirsiniz. Şuan elimde olan kulaklığı kullanırım, sonradan değiştiririm artık. Mouse+klavye ikilisine 5 bin lira ayırabilirim. Bütçem biraz değişken kusura bakmayın
Biraz inceledim, kulaklığı listeden silebilirsiniz. Şuan elimde olan kulaklığı kullanırım, sonradan değiştiririm artık. Mouse+klavye ikilisine 5 bin lira ayırabilirim. Bütçem biraz değişken kusura bakmayın