C4 değil.
%100 kulllanılırda değil. Çok uzun sürmemek şartı ile bir süre kullanılabilir.
Kısacası ilk fırsatta değiştirilirse iyi olur. Yeni PSU alana kadar da idare eder. @Ayashinya
C4 değil.
%100 kulllanılırda değil. Çok uzun sürmemek şartı ile bir süre kullanılabilir.
Peki yeni psu olarak ne hedefleyebilirim? Aslında kasa ile pek uğraşmak istemiyorum yani bütçeden daha büyük bir kısmı psuya ayırabilirim. Çok teşekkür ederimKısacası ilk fırsatta değiştirilirse iyi olur. Yeni PSU alana kadar da idare eder. @Ayashinya
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxjo4wwe220V0yrFs09pmGdn bu direkt daha makul olmz mı?Kısacası ilk fırsatta değiştirilirse iyi olur. Yeni PSU alana kadar da idare eder. @Ayashinya
Evet olur hocam fakat biz hazır sistemin içindeki PSU hakkında konuşuyorduk.
Gaming gecesinde sık sık 2500 altına düşen bir model.Peki yeni psu olarak ne hedefleyebilirim? Aslında kasa ile pek uğraşmak istemiyorum yani bütçeden daha büyük bir kısmı psuya ayırabilirim. Çok teşekkür ederim
Vento VG15FE RGB-Vento 650W kasa olarak da bunu seçebilirsiniz o zaman.
Sanırım içinde FSP PSU vardı bu kasada.
Eki Görüntüle 189225
Kart 8 gb. Mantıklı değil. Bence yukarıda atılan 9060xt'li sistemi alın. Yanına AOC 24G42E çekin, 2-3 k bütçe arttırabilirim diyorsunuz;
Sorun değil.Biraz inceledim, kulaklığı listeden silebilirsiniz. Şuan elimde olan kulaklığı kullanırım, sonradan değiştiririm artık. Mouse+klavye ikilisine 5 bin lira ayırabilirim. Bütçem biraz değişken kusura bakmayın
Süper;