Bandırmalı1965 24 Başarılı Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.189 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 798 Yer 𝐁𝐀𝐍𝐃𝐈𝐑𝐌𝐀 1 Kasım 2025 #11 LH44 dedi: Bu yorumda açıkladım sebepleri. Fiyatları çok düşmedikçe almak mantıklı değil. Ayrıca şunu atlamışım, Windforce serisinde macun akma problemi mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet bir de o var 5000'lerin macunlarında akma olmuş Windforce'de. Düzeltildi ama %99 Türkiye pazarında hala eski revizyonlar dolaşıyor.
LH44 dedi: Bu yorumda açıkladım sebepleri. Fiyatları çok düşmedikçe almak mantıklı değil. Ayrıca şunu atlamışım, Windforce serisinde macun akma problemi mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet bir de o var 5000'lerin macunlarında akma olmuş Windforce'de. Düzeltildi ama %99 Türkiye pazarında hala eski revizyonlar dolaşıyor.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.837 Çözümler 13 Beğeniler 7.872 Yer Aydın 1 Kasım 2025 #12 SF26 dedi: Colorful IGame Ultra da var, unutmuşsun kankam. Genişletmek için tıkla... İncehesap stoğu bittiği için es geçmiştim. Tabi bu rakiplerine göre daha iyi bir performans sergilediğini değiştirmiyor, bütçe varsa neden alınmasın?
SF26 dedi: Colorful IGame Ultra da var, unutmuşsun kankam. Genişletmek için tıkla... İncehesap stoğu bittiği için es geçmiştim. Tabi bu rakiplerine göre daha iyi bir performans sergilediğini değiştirmiyor, bütçe varsa neden alınmasın?