Bütçe
40.000 TL

kup10cu

Çalışkan
Merhabalar,

Önümüzdeki iki aylık süre içerisinde yeni bir sistem toplayacağım, ekran kartı için 40.000TL bütçem var. NVIDIA tercihimdir fakat arada yüksek performans farkı olacaksa AMD kartlara da bakabilirim.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Merhabalar,

Önümüzdeki iki aylık süre içerisinde yeni bir sistem toplayacağım, ekran kartı için 40.000TL bütçem var. NVIDIA tercihimdir fakat arada yüksek performans farkı olacaksa AMD kartlara da bakabilirim.

RTX 5070Ti, RX9070XT.
RTX tarafında sadece GALAX'a bütçe yetiyor sanırsam.

Merhaba,

Daha bugün aldim. Taksit imkani da var zam yemeden almak lazim gibi tabi yine NVIDIA bakacaksaniz o ayri.

RTX 5070 Ti alıp geçin. RX 9070 XT var AMD tarafında ancak zorunda kalmadıkça bulaşmayın.
Neden bulaşmayın dediniz ?

Ondan sonra yaşadığı problemlerin çoğunun duzeldiğini söyledi. Arada 10 bin tl'den fark var, biraz fark olması normal. Taş gibi kart 9070 XT.

Hala hepsi çözülmemiş :D

Arkadaş sorun yaşayacak olursa o 10.000 TL farkı keşke verseydim diyecek. Kesin sorun yaşar demiyorum ancak yaşama ihtimali yüzdesi RTX 5070 Ti'a göre daha yüksek kesinlikle. Ben de böyle orta-yüksek bütçede böyle bir riski almak istemem arkadaş riski göze alıyorsa alabilir kartı.

Ee yani? 18 aydır sorunsur kullandığım 7600'ü sattım, ben de Rx9070 aldım, ne sorun var ne bir şey ne yapalım şimdi?

Senin sorun yaşamaman kartı sorunsuz yapmaz ona bakarsan ben de 1 yıl 6700 XT kullandım sorun yaşamadım ancak etrafımdakiler sorunsuz driver sürümü arıyorlardı işsiz gibi...

Ayrıca çöp 5700 XT'de sorun yaşamayanlarda var. Kısacası senin sorun yaşamamış olman hiç bir şey ifade etmiyor.

Hala hepsi çözülmemiş :D

Arkadaş sorun yaşayacak olursa o 10.000 TL farkı keşke verseydim diyecek. Kesin sorun yaşar demiyorum ancak yaşama ihtimali yüzdesi RTX 5070 Ti'a göre daha yüksek kesinlikle. Ben de böyle orta-yüksek bütçede böyle bir riski almak istemem arkadaş riski göze alıyorsa alabilir kartı.

Senin sorun yaşamaman kartı sorunsuz yapmaz ona bakarsan ben de 1 yıl 6700 XT kullandım sorun yaşamadım ancak etrafımdakiler sorunsuz driver sürümü arıyorlardı işsiz gibi...

Ayrıca çöp 5700 XT'de sorun yaşamayanlarda var. Kısacası senin sorun yaşamamış olman hiç bir şey ifade etmiyor.
Bu dediğin NVİDİA içinde geçerli o zaman? Ben 3060 ta dünya sorun yaşadım RX 6700 ile hiç sorun yaşamıyorum mesela.

Bu dediğin NVİDİA içinde geçerli o zaman? Ben 3060 ta dünya sorun yaşadım RX 6700 ile hiç sorun yaşamıyorum mesela.

Bir kişinin deneyiminin alınamayacağını zaten yukarıda söyledim.

Biz genele bakarız çok fazla sorun yaşanıyor mu gündem oluyor mu ona bakarız. Öyle yok ben sorun yaşadım sen yaşamadınla öneri sunulamaz.