Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
SF26 121
Bilgin
Bunu bile önermem normalde ama başka önerecek doğru dürüst model yok.
Genesyss 1
Uzman
Bunu bile önermem normalde ama başka önerecek doğru dürüst model yok.
Hocam ben de buna bakmıştım hoşuma da gitmişti açıkçası ama neden bunu bile önermem dediniz, sıkıntılı bir seri mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26 121
Bilgin
Pek sevdiğimiz bir seri değil, en alt sınır için öneriyoruz el mecbur.Hocam ben de buna bakmıştım hoşuma da gitmişti açıkçası ama neden bunu bile önermem dediniz, sıkıntılı bir seri mi?
Genesyss 1
Uzman
Pek sevdiğimiz bir seri değil, en alt sınır için öneriyoruz el mecbur.
Ben de araştırdım biraz, aynı paraya MSI'ın 45W 4050 GPU'lu tek fanlı modelleri var.
Captain Skriniar 121
Üstün
Hocam ben de buna bakmıştım hoşuma da gitmişti açıkçası ama neden bunu bile önermem dediniz, sıkıntılı bir seri mi?
Nitro V 15-16 Serileri Neden Alınmamalı?
Acer Nitro V 15-16 serileri nispeten uygun fiyatları ile öne çıkıyor. Fakat biliyorsunuz ki gaming laptoplarda sadece işlemci ve ekran kartının modeline bakmak yeterli değil. Aynı RTX 4050 veya RTX 4060, farklı laptoplarda güç limiti, ekran, soğutma ve diğer bileşenler nedeniyle farklı sonuçlar verebiliyor. Nitro V serisinin eleştirildiği nokta da tam olarak burada başlıyor. Acer, uygun fiyatı koruyabilmek için bazı modellerde donanımın yanında ekran, GPU güç limiti, RAM ve diğer bileşenlerde çeşitli kırpmalara gidiyor...
Bulaşmayın ona, tatmin edici performans vermez.Ben de araştırdım biraz, aynı paraya MSI'ın 45W 4050 GPU'lu tek fanlı modelleri var.
3050 GPU ile geliyor, ama bu bütçede alınabilecek mantıklı model.
Genesyss 1
Uzman
Nitro V 15-16 Serileri Neden Alınmamalı?
Acer Nitro V 15-16 serileri nispeten uygun fiyatları ile öne çıkıyor. Fakat biliyorsunuz ki gaming laptoplarda sadece işlemci ve ekran kartının modeline bakmak yeterli değil. Aynı RTX 4050 veya RTX 4060, farklı laptoplarda güç limiti, ekran, soğutma ve diğer bileşenler nedeniyle farklı sonuçlar verebiliyor. Nitro V serisinin eleştirildiği nokta da tam olarak burada başlıyor. Acer, uygun fiyatı koruyabilmek için bazı modellerde donanımın yanında ekran, GPU güç limiti, RAM ve diğer bileşenlerde çeşitli kırpmalara gidiyor...
Bulaşmayın ona, tatmin edici performans vermez.
3050 GPU ile geliyor ama bu bütçede alınabilecek mantıklı model.
Anladım hocam işlemcisi Core Ultra 5 güzel ama 3050 alınca kazıklanmış gibi hissediyorum TUF'un soğutma ve kasasının daha iyi olduğu kesin tabii ki.
Captain Skriniar 121
Üstün
Laptop fiyatları gereksiz arttı. Bu fiyatta ya 3050 oluyor ya da düşük TDP'li 4050.Anladım hocam işlemcisi Core Ultra 5 güzel ama 3050 alınca kazıklanmış gibi hissediyorum TUF'un soğutma ve kasasının daha iyi olduğu kesin tabii ki.