Bütçe
40.000 TL

lecr

Gelişen
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım hazır kasa alacak, İtopya sitesinden, bütçesi 40.000 TL. Sizce en iyi fiyat-performans kasa hangisidir? Fiyatlara pek hâkim değilim. Şimdiden cevaplayanlara teşekkürlerimi iletiyorum.

Merhaba arkadaşlar; arkadaşım hazır kasa alacak da İtopya sitesinden, bütçesi 40.000 TL. Sizce en fiyat performans kasa hangisidir? Fiyatlara pek hâkim değilim de. Şimdiden cevaplayanlara teşekkürlerimi iletiyorum.
İtopya şart mı? Hatırladığım kadarıyla bu bütçedeki tüm sistemlerin en iyi ihtimalle 1 parçası (RAM) sınıfta kalıyordu.

Şimdi tekrar baktım, daha da kötüler.

Çoğu parçası ellerine ilk geçen parçalar oluyor genelde. Toplama veya farklı sitelerden daha iyi bir hazır sistem olabilir.
42-43 arası çıkıyor iki türlü de. Hazır sistem olan Meder Gold'a kıyasla 2 parça filan farklı olabiliyordu tek tek topladığım sistemde.

Diğer sitelerde olur hocan aslında, kasa sağlam olsun yeterli. Birbirine benzeyen cok kasa var hangisi iyi pek bilemiyorum.
Screenshot_20251126_155843_Chrome.webp
SSD soğutucu: https://amzn.eu/d/cvBFF7l

Dünden bugüne 1.000 TL zam yemiş bile. 🙄

@lecr, bütçe çıkıyor mu Meder Gold'a?

Kasa cok iyi ama AI çipleri NVIDIA gibi midir hocam. Lokalde video ve görsel üretimi icin aslında lazım render vs.