Maksimum 40.000 TL ile Hepsiburada'dan peşin fiyatına 10 taksit alacağım için bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Daha altına da olur da üstüne çıkılmasa iyi olur arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum. 33.000 TL'ye şunu alabildim Vatan Bilgisayar'dan 3 hafta önce, ona göre bir öneri yapınız. Teşekkürler şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000TL
- Makaleler
- 2
Bu bütçeye DDR5 daha güzel bir sistem toplayacakken neden kazık fiyattan DDR4 toplarsınızki?
Ethem Efe
Üstün
Maksimum 40.000 TL ile Hepsiburada'dan peşin fiyatına 10 taksit alacağım için bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Daha altına da olur da üstüne çıkılmasa iyi olur arkadaşlar. Önerilerinizi bekliyorum. 33.000 TL'ye şunu alabildim Vatan Bilgisayar'dan 3 hafta önce, ona göre bir öneri yapınız. Teşekkürler şimdiden.
Eki Görüntüle 199179
Maalesef bu bütçeye kötü bir sistem toplanmış
Tamam da konu bu değil maalesef 
Örnek var mı hocam.
Bu bütçeye DDR5 daha güzel bir sistem toplayacakken neden kazık fiyattan DDR4 toplarsınızki?
Örnek var mı hocam.
Ethem Efe
Üstün
Hepsiburada'da bildiğim kadarı ile güncel ve fiyatına değecek düzgün sistem yok şu an. Kasım'ın ortalarına kadar bekleyebilirsiniz.
- Makaleler
- 2
Farklı sitelerden ucuza toplanır dersen olur. Sadece Hepsiburada olsun dersen kasım indirimlerini bekle.
duranforreal
Üstün
Aman 2026 ya kadar beklemeyin sonra güzel bi zam görürsünüz bide Hepsiburadada felan adam akıllı sistemler yok mantıklı değil R7 5700X sistemler var hiç girmeyin o 40k ya DDR5 sistem dizersiniz.Hepsiburada'da bildiğim kadarı ile güncel ve fiyatına değecek düzgün sistem yok şu an. Kasım'ın ortalarına kadar bekleyebilirsiniz.
Ethem Efe
Üstün
Ben ne dedimAman 2026 ya kadar beklemeyin sonra güzel bi zam görürsünüz bide Hepsiburadada felan adam akıllı sistemler yok mantıklı değil R7 5700X sistemler var hiç girmeyin o 40k ya DDR5 sistem dizersiniz.
yani kısaca diyosunuz ki bekle biraz daha öyle mi? Dediğim gibi peşin fiyatına 10 taksit falan alacağım hani eğer bunun gibi alabileceğim direkt kendi siteleri varsa oradan da olur Trendyoldan bir şey almam onun haricinde peşin 9-10 alabileceğim bir yer varsa alayım. Beklemesek iyi.
Var mı hocam son bir öneriniz? Hani yakın zamanda alırsam iyi olur 2-3 hafta içinde falan çok beklemeden.
Var mı hocam son bir öneriniz? Hani yakın zamanda alırsam iyi olur 2-3 hafta içinde falan çok beklemeden.
Son düzenleme:
Ethem Efe
Üstün
@LH44yani kısaca diyosunuz ki bekle biraz daha öyle mi? Dediğim gibi peşin fiyatına 10 taksit falan alacağım hani eğer bunun gibi alabileceğim direkt kendi siteleri varsa oradan da olur Trendyoldan bir şey almam onun haricinde peşin 9-10 alabileceğim bir yer varsa alayım. Beklemesek iyi.