Bütçe
10.000-40.000 TL

efetg

Uzman
Arkadaşlar şirket için alınacak el terminali görevini görecek bir telefon arıyoruz. Şarjı uzun gitmeli ve darbelere karşı dayanıklı olmalı. Tüm önerilere açığım, tam bir bütçe belirlemedik. Ben 2 aralık vereceğim, onlara göre önerirseniz güzel olur.
  • Düşük bütçe: 10.000-20.000 TL
  • Yüksek bütçe: 20.000-40.000 TL
Bu 2 bütçe aralığında önerebileceğiniz telefonlar varsa önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar şirket için alınacak el terminali görevini görecek bir telefon arıyoruz. Şarjı uzun gitmeli ve darbelere karşı dayanıklı olmalı. Tüm önerilere açığım, tam bir bütçe belirlemedik. Ben 2 Aralık vereceğim, onlara göre önerirseniz güzel olur.
  • Düşük bütçe: 10.000-20.000 TL.
  • Yüksek bütçe: 20.000-40.000 TL.
Bu 2 bütçe aralığında önerebileceğiniz telefonlar varsa önerilerinizi bekliyorum.

Düşük bütçede Samsung xcover 7 ya da A56 alabilirsin.
Yüksek bütçede Xiaomi 15t Pro alabilirsin.
Ya da direkt el terminali görevi için tam uygun Android işletim sistemli cihazlar alabilirsin.

Düşük bütçede Samsung xcover 7 ya da A56 alabilirsin.
Yüksek bütçede Xiaomi 15t Pro alabilirsin.
Ya da direkt el terminali görevi için tam uygun Android işletim sistemli cihazlar alabilirsin.

Hocam ben A36 ya da A56 tarafındayım, babam şu zırhlı tank gibi telefonlar olur ya onlara biraz kafayı takmış ve ben onların o fiyatları hakettiğini düşünmüyorum, sanki disbürütörler bize geçiriyormuş gibi hissediyorum.

Bir de tam uygun Android işletim sistemli cihazdan kastınız nedir anlayamadım.

Bir de 4-5 yıl ömrü olması gerekiyor alacağımız telefonun kasmadan veri çekip veri yazabilecek seviyede olması lazım kısacası Saha Satış için kullanacağız.

Hocam ben A36 ya da A56 tarafındayım, babam şu zırhlı tank gibi telefonlar olur ya onlara biraz kafayı takmış ve ben onların o fiyatları hakettiğini düşünmüyorum, sanki disbürütörler bize geçiriyormuş gibi hissediyorum.

Bir de tam uygun Android işletim sistemli cihazdan kastınız nedir anlayamadım.

Bir de 4-5 yıl ömrü olması gerekiyor alacağımız telefonun kasmadan veri çekip veri yazabilecek seviyede olması lazım kısacası saha satış için kullanacağız.

Xcover vs aslında babanızın dediği gibi tank tarzı cihaz. Çok da kamera performans önemli değilse yeterli olur.
Ama 4 5 sene gidecekse A56 daha mantıklı olur. Yani 4 5 seneyi zorlar kendisi ama modeminden memnun değil insanlar. Eğer mobil veri çok önemliyse belki üzebilir.
Bu el terminali şeyi için cihazlarda var mıs linkini atayım. Çok işi bilmediğimden kusuruma bakmayın.

Xcover vs aslında babanızın dediği gibi tank tarzı cihaz. Çok da kamera performans önemli değilse yeterli olur.
Ama 4 5 sene gidecekse A56 daha mantıklı olur. Yani 4 5 seneyi zorlar kendisi ama modeminden memnun değil insanlar. Eğer mobil veri çok önemliyse belki üzebilir.
Bu el terminali şeyi için cihazlarda var mıs linkini atayım. Çok işi bilmediğimden kusuruma bakmayın.

Evet mobil veri 7 24 açık duracak ama öyle çok veri çekeceğini sanmıyorum çekse yeterli olur. El terminalinden vazgeçtik.

Bir de hocam bu sitede gördüm hoşuma gitti bu telefon ama IMEI'si kayıtsızmı geliyor buradan alsak?

Tekrardan rahatsız ediyorum hocam Honor 400 nasıl bir seçim olur şimdi aklıma geldi bayağı güzel duruyor kağıt üzerinde.

Son düzenleme:

Öyle alman çok zor gümrükte takılabilir. Sarı siteden alman lazım.

Tekrardan rahatsız ediyorum hocam Honor 400 nasıl bir seçim olur şimdi aklıma geldi bayağı güzel duruyor kağıt üzerinde.

Dayanıksız o yönden çok üzer.

A56 olabilir ama Exynoss işlemcilerin modemini düzelttiler mi bakmadım, Snapdragon veya Dimensity konuşursak Xiaomi 15T olabilir ama bu sefer de makas aralığı çok açılıyor. 🤷🏿