Bütçe
40.000 TL

luxyp

Gelişen
40.000 TL'nin altında bir PC toplamak istiyorum ama nereden, nasıl, hangi parçaları almalıyım bilmiyorum. Ne yapmam lazım?

40K'ya klavye, mouse, ekran dahil ve bir de aldığımda Linux mu Windows mu yüklemem mantıklı olur?

Oyun için kullanacağım. Çok güçlü oyunlar oyanamayacağım ama düşük ayarlarda yeni oyunları açsa yeter bana.

Çevre birimleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci biraz kötü değil mi? Bir de soğutucu? Windows'u nasıl indireceğim?
İşlemci sizin bütçeniz klasmanındaki en iyi işlemci. Soğutucu evet kötü ama değiştirebilirsiniz isterseniz. Windows'u indirmek için alta bıraktığım videoyu izleyebilirsiniz.

Sağ ol ve bu hız çok fazla, ellerine sağlık.
Teşekkürler :). Eğer uğraşırım derseniz benim teker teker attığım parçaları alıp kendiniz toplayın ya da toplatın. Uğraşmam derseniz üstte atılan hazır sistemin RAM'ini 2x16 yapın gene aynı RAM olsun ve soğutucu olarak DEEPCOOL seçin.

40.000 TL'nin altında bir PC toplamak istiyorum ama nereden, nasıl, hangi parçaları almalıyım bilmiyorum. Ne yapmam lazım?

40K'ya klavye, mouse, ekran dahil ve bir de aldığımda Linux mu Windows mu yüklemem mantıklı olur?

Oyun için kullanacağım. Çok güçlü oyunlar oyanamayacağım ama düşük ayarlarda yeni oyunları açsa yeter bana.
Ekipman İçin:

TOPLAM TUTAR: 7.276 TL

çevre birimleri:

Hangi siteden almam mantıklı olur.