Bütçe
40.000 TL

Bogazitchy

Başarılı
40.000 TL bandında Android telefon arıyorum. Anneme alacağım. Gündelik kullanımda iyi olsun, fotoğraf kalitesi iyi olsun gibi temel şeylerde iyi olması yeterlidir. Öyle oyun vs. yok, oynadığı en yüksek oyun HayDay. Ben kendim baktığımda S24+ düşündüm bu fiyat ortalamasında. Sizlerin önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
40.000 TL bandında Android telefon arıyorum. Anneme alacağım. Gündelik kullanımda iyi olsun, fotoğraf kalitesi iyi olsun gibi temel şeylerde iyi olması yeterlidir. Öyle oyun vs. yok, oynadığı en yüksek oyun hayday. Ben kendim baktığımda S24+ düşündüm bu fiyat ortalamasında. Sizlerin önerileriniz nelerdir?

Yani S24+daki artı özellikler önemli değilse S25 FE de yeterli olur.
Bütçe artarsa S25.

FE serisine karşı çok ön yargım var. Hiçbir artısı yokken FE alasım gelmiyor çok ya. S25 biraz bütçeyi aşıyor ama belki biraz bütçeyi arttırıp ona da bakabiliriz.

S24 FE gibi değil ya S25 FE. Diğer s serilerine yaklaşılmış. Eskisi gibi tuğla gibi de değil, batarya ömrü iyi. Sadece LTPO ekran değil ve çerçeveler biraz daha kalın.
Yani bence annenizin sevmesi daha önemli.
Tasarruf için S25 FE iyidir. Ama almışken en iyisi olsun, S24+ alın.

40.000 TL bandında Android telefon arıyorum. Anneme alacağım. Gündelik kullanımda iyi olsun, fotoğraf kalitesi iyi olsun gibi temel şeylerde iyi olması yeterlidir. Öyle oyun vs. yok, oynadığı en yüksek oyun HayDay. Ben kendim baktığımda S24+ düşündüm bu fiyat ortalamasında. Sizlerin önerileriniz nelerdir?
Xiaomi 15T Pro oneririm butce cikarsa. 4 bin TL fark var. Butce cikmazsa da S25 FE oneririm. Bu fiyat bandinda kamera kalitesi olarak bu iki cihazin sensoru iyi.

S24 FE gibi değil ya S25 FE. Diğer s serilerine yaklaşılmış. Eskisi gibi tuğla gibi de değil, batarya ömrü iyi. Sadece LTPO ekran değil ve çerçeveler biraz daha kalın.
Yani bence annenizin sevmesi daha önemli.
Tasarruf için S25 FE iyidir. Ama almışken en iyisi olsun, S24+ alın.

Ne S24+ sı? S25 FE 512 GB en mantıklısı şu an.