40.000 TL'den biraz yukarı çıkabilirsen midea Xtreme save 18000.

Hem ısıtma hem de soğutma için kullanacaksan Bosch 3000i serisi ama sadece soğutma için kullanacaksan kaira dtxr50e alabilirsin. Düşünürsen Kaira'nın normal fiyatı 36 küsur civarında. Bekle, birkaç güne düşer geri o fiyata.

Hocam plan değişti daha küçük bir eve çıkacağım. 12000BTU yeterli ama ısınma için de kullanılacak. Midea mı Bosch mu bakayım?
Yine f/p olsun bütçe cok onemli degil.

Biraz araştırdım, Mitsubishi electric ve Daikin bu işte en iyiler gibi ama fiyatları uçuk.
Daha F/P olarak ne bulunabilir? Bakır borulu olanlar öneriliyor alüminyuma nazaran. Çinli firmaları çok öneren var ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yerliler de vasat gibi, işin içinden çıkamadım.
Gree önerebilirim hocam. https://www.gree.com.tr/urun/gree-fairy-a-12-000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-siyah-18 Bu ikisi arasından Bosch bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam plan değişti daha küçük bir eve çıkacağım. 12000BTU yeterli ama ısınma için de kullanılacak. Midea mı Bosch mu bakayım?
Yine f/p olsun bütçe cok onemli degil.
12000lik midea ve bosch 30bin lira.
18000lik kaira 37bin lira.
Merak ettiğim husus hangisininin daha iyi isitacagı.
@Görkem

Trendyol'dan indirimde kaira Plus sipariş geçtim umarım memnun kalırım.

Kurulum yapıldi. Vakum ve Wi-Fi modülünü taktılar. Dış unitenin sesli çalışacağı endisesi vardi ama gayet sessiz plastik pabuç takılmış. İlk izlenimler olumlu terslik olursa yazarım.

Dış ünite her zaman olmasa da yüksek ses cikarmaya başladı onun dışında sorun yok.

Son düzenleme: