40.000 TL'ye laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fvz_krkyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 551
  • Etiketler Etiketler
    bin laptop

fvz_krkyn

Üyecik
Arkadaşlar 3 gundur artik kafayi yedim laptop bakmaktan, sifir almak istiyorum. 2 gun once ikinci el Lenovo LOQ aldim Intel islemcili olan modeli ve tertemiz 18 ay garantisi olan cihazin anakarti yanik durumdayken satin aldigim arkadaş durumdan bir habermiş. Lenovo LOQ inanilmaz soğuttu AMD modelinde yok dense bile kesinlikle LOQ disinda cihazlara bakiyorum Victus 16'lar hall sensor sorunu var evet ama Victus 15'lerde bu tarz bir sorun yok diye okudum ekstra onerilere acigim benim icin en F/P Victus 15 gibi duruyor. Oynadigim tek oyun Valorant bazen de CS2 genel olarak Office programlarini kullanacagim. Ek tavsiyeleriniz varsa bekliyorum ayrica attigim modelin ekran kartinin 75W olduğunu biliyorum lakin %10'luk bir performans artisi icin minimum 5-6 bin lira verebilecek param maalesef yok iyi Sosyaller herkese şimdiden teşekkürler.

Bahsettiğim model:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam Max 40 bin TL zaten bütçem 35'di kendimi zorluyorum.

RAM yükseltmesi yaparak bunu alın derim.
ayrica hall sensoru muhabbeti 16larda bunun sorunu nedir?
Victus 15 modellerde ısınma ve ısınma yüzünden menteşe çatlaması oluyor.

Çok bilinmese de kapağı hafif oynatınca bilgisayar uyku moduna geçmesi, ekranı kaldırınca uyku modunca çıkamaması, ekranı kapatsan uyku moduna geçmemesi gibi absürt sorunları var. Bu modelde daha çok menteşe sorunu, ısınma problemi, ışık sızması gibi bilindik sorunlar. Ama 15 de kronik değil, artık HP ne yaptıysa o güveni yok olmuş durumda.

Eski markalar niyeyse eskisi gibi değil. Mishal Lenovo. Eskiden en saygı görülen laptop üreticilerinden biriydi. Şimdi millet dalga geçiyor.

Eski markalar niyeyse eskisi gibi değil. Mishal Lenovo. Eskiden en saygı görülen laptop üreticilerinden biriydi. Şimdi millet dalga geçiyor.

Hocam Lenovo diye guvenip LOQ aldim bahsettigim problemi daha cihaz 6 aylikken yasamak markadan direkt soguttu yani 2. el bile almis olsam 6. ay ya 180 gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…