Bütçe
35.000-40.000 TL

THE KEROXEA 31

Üstün
Makaleler
24
Yer
Rockport City
Hybrid ve Elektrikli Taşıtlar bölümünü kazandım ve üniversitede kullanmak için bir bilgisayara ihtiyacım olacak. Oyunlarda aman aman performans beklentim yok ancak genel olarak oyunlarda prizdeyken orta grafik ayarlarında 50-60 FPS altına düşmesin yeterli. Bütçe 30-35 binlerde maksimum 40 bine çıkabilirim.

Aklımda HP Victus modelleri var. Siz neler önerirsiniz?

Hybrid ve Elektrikli Taşıtlar bölümünü kazandım ve üniversitede kullanmak için bir bilgisayara ihtiyacım olacak. Oyunlarda aman aman performans beklentim yok ancak genel olarak oyunlarda prizdeyken orta grafik ayarlarında 50-60 FPS altına düşmesin yeterli. Bütçe 30-35 binlerde maksimum 40 bine çıkabilirim.

40-45 bantlarına çıkabilirseniz ikinci el platformlarında 4050 hatta zorlarsanız 4060 kartlı modeller bulabilirsiniz. Acer Nitro 5 veya ASUS TUF A15, F15 modeller bulunabiliyor.

Eğer sıfır olsun derseniz 3050 kartlı modellerden başka bir alternatifiniz yok gibi. Üstte arkadaşın attığı TUF makul bir seçenek sizin için. Ha, ısınan bir cihaz olduğunu da peşin peşin belirteyim de. Bilginiz olsun yine de.

Hybrid ve elektrikli taşıtlar bölümünü kazandım ve üniversitede kullanmak için bir bilgisayara ihtiyacım olacak. Oyunlarda aman aman performans beklentim yok ancak genel olarak oyunlarda prizdeyken orta grafik ayarlarında 50-60 FPS altına düşmesin yeterli. Bütçe 30-35 binlerde maksimum 40 bine çıkabilirim.

Victus kullanıcısıyım almanı önermem kullanıcısını üzüyor. Giderim Acer alırım ama Victus almam o derece yani. 2.0 motora sahip bir aracının olduğunu ama gaza yüklendiğin zaman motorun arıza açtığını düşün öyle bir kullanışı var yüklenemiyorsun donanıma farklı tepki veriyor.