OverallTaken
Uzman
Şaka gibi ama gittiğim yerde bu konsol 40K. Ülkemizdeki Steam Deck OLED fiyatına. Sizce alınır mı? Ya laptop ya bunu alacağım.
Selamlar, laptop ile el konsollarının amacı temelde çok farklı. Evet, el konsolu ile laptopta yaptığınız çoğu işlemi yapabilirsiniz ancak ana amacı oyundur. O yüzden önce onun kararını vermeniz gerekiyor. Ayrıca bu bütçelerde çok daha performanslı laptoplar alınabilir; mantıken çekeceği güç fazla olacağı için performansı da aynı oranda artacak. Sizin alacağınız cihazdan ne beklediğinize göre değişiyor durum. El konsolu hakkında fikrim yok. Yazma amacım laptop ve el konsolu arasındaki fikir ayrılığınızı gidermek.Şaka gibi ama gittiğim yerde bu konsol 40K. Ülkemizdeki Steam Deck OLED fiyatına. Sizce alınır mı? Ya laptop ya bunu alacağım.
Şaka gibi ama gittiğim yerde bu konsol 40k. Ülkemizdeki Steam Deck OLED fiyatına. Sizce alınır mı? Ya laptop ya bunu alacağım.
Bu bütçelerde adamakıllı bir laptop bulamazsınız. Bildiğim yerden belirteyim dedim. Konsol konusunda daha bilgili arkadaşlar yazsın.
Yok yanlış anladınız bütçem baya var. 60K'ya yakın. Sadece en iyi handheld msi claw ya ondan 40k dedim.Bu bütçelerde adamakıllı bir laptop bulamazsınız. Bildiğim yerden belirteyim dedim. Konsol konusunda daha bilgili arkadaşlar yazsın.
O zaman direk hevesim kaçtı gerek yok.Elde kullanım konusunda berbat bu cihazlar hem zamanla eli yoruyor hem de şarjı çok hızlı bitiyor ve ısınma kaynaklı el terlemelerine sebep oluyor. Eğer genel kullanım içinse zaten önermem el konsollarının ekranları bu konuda aşırı yetersiz. Ayrıca şarj süresi de inanılmaz bir şey bekleme laptop paketiyle hemen hemen aynı, ortalama 2-3 saat anca götürüyor.
Arayüz konusuna geleceksek uygulama olarak bir problemi yok. MSI uygulaması ile kullanımı normal fakat Windows üzerinde bir şey yapmaya çalışırken görev çubuğu ve uygulamaların ölçeklemesi genel olarak sapıtıyor. A1M'e göre epey gelişmeye sahip bu cihaz fakat yazılım konusunda da hala toparlanmadı. En basitinden hala saçma driver hataları ve bazı oyunlarda absürt droplar sergiliyor.
Bunların dışında en büyük sorunun ısınma konusu bu konsollar throttle canavarı bu yüzden uzun süreli oynama performansı bekleme ki zaten elde uzun süreli bir şarj performansı veremiyor.
Dediğiniz doğrudur laptop kategorisine çok hakim değilim fakat emin olun hocam bu tür konsollara orta seviyeli bir laptop bile rahatlıkla fark atabilir neticede APU.
Bu bütçelerde adamakıllı bir laptop bulamazsınız. Bildiğim yerden belirteyim dedim. Konsol konusunda daha bilgili arkadaşlar yazsın.
Yok yanlış anladınız bütçem bayağı var. 60K'ya yakın. Sadece en iyi handheld MSI claw ya ondan 40k dedim.
O zaman direk hevesim kaçtı gerek yok.
Peki hocam Lenovo Legion 5 OLED Ryzen 7 260 - RTX 5060 mıdır (59K) yoksa Lenovo LOQ i7 14700HX RTX 5060 mıdır?
Bi konu açtım bakar mısınız ?OLED dediğiniz model hangisi? Bulamadım. Atarsanız sevinirim.