40.000 TL'ye mühendislik için laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL

Noxy06

Başarılı
Makine Mühendisliği kazandım. 40.000 TL'ye kadar beni üzmeyecek güzel bir laptop arıyorum. Oyun vesaire derdim yok. Arada bir FC27 oynarım sadece o. Mühendislik programlarını rahat kaldırsın yeter. F/P olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

Bütçeniz çıkarsa bu modeli önerebilirim:

Şarj açısından üzer mi hocam? İlk defa laptop kullanıcam tam bilmiyorum, şarja takmadan kullanınca performans düşmesi vs yaşanıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarz açısından üzer mi hocam? İlk defa laptop kullanıcam tam bilmiyorum, şarza takmadan kullanınca performans düşmesi vs yaşanıyor mu?
İçerisindeki işlemci verimli bir işlemci, çok güç tüketimi yapmaz. Bunun yanında bir de bu laptopta 90 Wh pil var. Günlük kullanımda da işinizi görür pil süresi bakımından.

Onun dışında her laptopta şarja takılı değilken performans top seviyede olmaz. Prize bağlanınca performans artar haliyle.

F/P bir makine ama alınacaksa dikkat edilmesi gereken bir husus, bu makinelerin batarya kapasiteleri çok çabuk bitiyor. Çok kısa bir döngüde bile batarya kapasitesi %90'ın altına iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…