Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 27 Nisan 2026 #11 togiee dedi: 3 yıl yanık garantisi yok muydu bunlarda? Genişletmek için tıkla... Üretim kaynaklıysa evet ama statik görüntü ve kullanıma bağlı yanıklarda monitör ücreti kadar panel ücreti kullanıcıya faturalandırılır.
togiee dedi: 3 yıl yanık garantisi yok muydu bunlarda? Genişletmek için tıkla... Üretim kaynaklıysa evet ama statik görüntü ve kullanıma bağlı yanıklarda monitör ücreti kadar panel ücreti kullanıcıya faturalandırılır.
CRT_User Yetkin Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 759 Çözümler 5 Beğeniler 691 27 Nisan 2026 #12 OLED alacaksanız glossy olsun. Mat kullanmak OLED deneyimini baltalıyor.
T togiee Çalışkan Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 29 Nisan 2026 #13 Vadbav dedi: Üretim kaynaklıysa evet ama statik görüntü ve kullanıma bağlı yanıklarda monitör ücreti kadar panel ücreti kullanıcıya faturalandırılır. Genişletmek için tıkla... Bunu kim söylüyor? Kaynak var mı? Aylardır araştırıyorum böyle bir şeyi ilk defa duydum. Son düzenleme: 29 Nisan 2026
Vadbav dedi: Üretim kaynaklıysa evet ama statik görüntü ve kullanıma bağlı yanıklarda monitör ücreti kadar panel ücreti kullanıcıya faturalandırılır. Genişletmek için tıkla... Bunu kim söylüyor? Kaynak var mı? Aylardır araştırıyorum böyle bir şeyi ilk defa duydum.
KS KS D dieblaume Çalışkan Katılım 21 Nisan 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 1 29 Nisan 2026 #14 CRT_User dedi: OLED alacaksanız glossy olsun. Mat kullanmak OLED deneyimini baltalıyor. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM almayı düşünüyordum. Biraz bekleyip ROG Swift PG27UCWM düşünüyorum sizce beklemeye değer mi?
CRT_User dedi: OLED alacaksanız glossy olsun. Mat kullanmak OLED deneyimini baltalıyor. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM almayı düşünüyordum. Biraz bekleyip ROG Swift PG27UCWM düşünüyorum sizce beklemeye değer mi?