Bütçe
40.000 TL

Greewe

Uzman
Makaleler
1
Samsung dışı Android, yurt dışı mal, kaçak ürün önermeyin.
S24+, S25 FE, S24 arasında kaldım. S24+ en iyisi biliyorum ama bütçeyi zorlamaya gerek var mı emin değilim. Sosyal medya dışı telefon kullanmam, işlerimi PC'den hallediyorum. Dizi, film, YT video, Instagram ve fotoğraf çekmek. S25 FE, S24 modellerinden 2 sene daha fazla güncelleme alacak. Emin değilim ama galiba AI tarafında daha güncel bir seri. S24 bataryası sıkıntı yaşatmazsa küçük olması yüzünden en hoşuma giden o.

Son düzenleyen: Moderatör:
S25 FE ile arasında çok fark var mı? Aynı işlemci, bütçemi zorlamak istemiyorum ama almışken 5 sene rahat götürmesi en büyük derdim. Eğer 5 sene kullanımda ciddi fark yaratıcaksa zorlarım bütçemi.
Ciddi fark yaratmaz ama kamera, parmak izi ve belki AI özellikleri daha iyi olabilir. FE'ler kırpılıyor.

S25 FE ile arasında çok fark var mı? Aynı işlemci, bütçemi zorlamak istemiyorum ama almışken 5 sene rahat götürmesi en büyük derdim. Eğer 5 sene kullanımda ciddi fark yaratacaksa zorlarım bütçemi.

Parmak izi ekran malzeme kalitesi kamera vs var. Çip farkı olmadığı için ikisi de aynı süre gidecektir.

Samsung dışı Android, yurt dışı mal, kaçak ürün önermeyin.
S24+, S25 FE, S24 arasında kaldım. S24+ en iyisi biliyorum ama bütçeyi zorlamaya gerek var mı emin değilim. Sosyal medya dışı telefon kullanmam, işlerimi PC'den hallediyorum. Dizi, film, YT video, Instagram ve fotoğraf çekmek. S25 FE, S24 modellerinden 2 sene daha fazla güncelleme alacak. Emin değilim ama galiba AI tarafında daha güncel bir seri. S24 bataryası sıkıntı yaşatmazsa küçük olması yüzünden en hoşuma giden o.
Ekran kalitesi önemli anlaşılan, sizin için S24+ daha uygun olucaktır. Video izlerken falan büyük ekran ile daha rahat edersiniz.