Merhaba. Büyük çoğunlukla CS2 oynayacağım, arada belki POE 2 ya da hikayeli de oynayabilirim. NVIDIA ekran kartı içeren bir sistem satın almak istiyorum. Hazır sistem ya da toplama nasıl yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40000
yusfucuklar321
Uzman
Merhaba. Büyük çoğunlukla CS2 oynayacağım, arada belki POE 2 ya da hikayeli de oynayabilirim. NVIDIA ekran kartı içeren bir sistem satın almak istiyorum. Hazır sistem ya da toplama nasıl yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
9060XT çok iyi gider NVIDIA da en fazla RTX 5060 alabilirsiniz ki 9060XT 5060'dan kat kat daha iyi. 2 3 k daha çıkabilirseniz güzel bir sistem toplayabilirim.
Montajı kendim de yapabilirim, o sorun değil. Sadece bu bütçede uyumlu denk iyi parçalar içeren sistem nasıl toplarım o kadar donanım bilgim yok. CS oynayacağım zaten 1080p yeterli olur diye düşünüyorum.Hazır sistem alma hocam. En kötü kendin her bir parçayı toplayıp bilgisayarcıya giderek montaj işlemlerini yaptırabilirsin.
Sanırım 1080p çözünürlükte kullanacaksınız değil mi?
AMD ekran kartı ile hoş anılarım yok bu yüzden NVIDIA kesinlikle önceliğim 2 3 k daha zor çünkü ekipman da alacağım ama yine de toplarsanız sevinirim zorlamaya çalışırım.9060XT çok iyi gider NVIDIA da en fazla RTX 5060 alabilirsiniz ki 9060XT 5060'dan kat kat daha iyi. 2 3 k daha çıkabilirseniz güzel bir sistem toplayabilirim.
Montajı kendim de yapabilirim, o sorun değil. Sadece bu bütçede uyumlu denk iyi parçalar içeren sistem nasıl toplarım o kadar donanım bilgim yok. CS oynayacağım zaten 1080p yeterli olur diye düşünüyorum.
Anladım üstüne biraz daha çıkabilirsiniz @yusfucuklar321 hocamın dediği gibi çok güzel bir 9060XT sistem toplanabilir daha sonra 2K oyunlarda oynayabilirsin dilersen.
erdym
Üstün
Hazır sistem alma hocam. En kötü kendin her bir parçayı toplayıp bilgisayarcıya giderek montaj işlemlerini yaptırabilirsin.
Sanırım 1080p çözünürlükte kullanacaksınız değil mi?
Hazır sistem alınıp belirli parçaların opsiyonlardan değiştirilmesi daha mantıklı. Tek tek toplamak genel olarak daha pahalıya geliyor.
Montajı kendim de yapabilirim, o sorun değil. Sadece bu bütçede uyumlu denk iyi parçalar içeren sistem nasıl toplarım o kadar donanım bilgim yok. CS oynayacağım zaten 1080p yeterli olur diye düşünüyorum.
AMD ekran kartı ile hoş anılarım yok bu yüzden NVIDIA kesinlikle önceliğim 2 3 k daha zor çünkü ekipman da alacağım ama yine de toplarsanız sevinirim zorlamaya çalışırım.
AMD tarafında 3D işlemcilere bak L3 cache tarafında daha üstünler. Bunun dışında ekran kartında ise sadece oyun oynayacaksan ve render, Studio tarzı durumlar için kullanmayacaksan yine AMD saf güç olarak daha mantıklı.
yusfucuklar321
Uzman
AMD ekran kartı ile hoş anılarım yok bu yüzden NVIDIA kesinlikle önceliğim 2 3 k daha zor çünkü ekipman da alacağım ama yine de toplarsanız sevinirim zorlamaya çalışırım.
NVIDIA'nın 5000 seriside 9000 serisi gibi sorunlu çıktı. Ama ikisi de sorunların birçoğunu azalttı. 9060XT almamak için sebep yok bu bütçede NVIDIA almak çok büyük bir hata. Sırf MFG için diyorsanız AMD de ise AFMF 2.1 var aynı NVIDIA'nın MFG si gibi çalışıyor ve bunu AMD'nin uygulamasından açıyorsunuz yani her oyunda kullanılıyor. Kısacası NVIDIA alınmaz (bu bütçede)
Anladım hocam peki başka bir özelleştirme düşünüyor musun? Depolama olarak veya RAM olarak.
Hazır sistem alınıp belirli parçaların opsiyonlardan değiştirilmesi daha mantıklı. Tek tek toplamak genel olarak daha pahalıya geliyor.
AMD tarafında 3D işlemcilere bak L3 cache tarafında daha üstünler. Bunun dışında ekran kartında ise sadece oyun oynayacaksan ve render, Studio tarzı durumlar için kullanmayacaksan yine AMD saf güç olarak daha mantıklı.
Hocam kimseye hazır sistem önermiyorum bunu bizzat yaşadım. Hiçbir firmadan almayın aldırmayın üstüne para verseler yine almayın.
yusfucuklar321
Uzman
Parçaları değiştirincede sistem 40 kdan 50 kya çıkıyor. Bu bütçede toplamak daha mantıklı
erdym
Üstün
Hocam kimseye hazır sistem önermiyorum bunu bizzat yaşadım. Hiçbir firmadan almayın aldırmayın üstüne para verseler yine almayın.
Aldığınız sisteme göre değişir hocam genelleme yapmak doğru değil. Ben zamanında her şeyiyle MSI marka olan bir kasayı çok uyguna getirmiştim. Gidip Frisby kasa opsiyonlu bir kasa alırsanız sonuçları beklenen olur.