40.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
40.000 TL

yoten

Uzman
iPhone 16e almayı düşünüyordum. Samsung S25 Ultra ve Xiaomi 15 Ultra'nın yurt dışı fiyatlarına bakayım dedim, baktığım zaman iPhone 16e ile aynı fiyat aralığında. Sizce bu 3 telefondan hangisi alınır?

Şu denklemde S25U derim de sorun server kaydı olmaması. 4 ay yanında başka bir cihaz taşımak zorunda kalacaksın. Xiaomi'de böyle bir sorun yok. Bir mağazaya gidip Xiaomi'yi incelesen daha iyi olur.

Dağlar kadar fark var.
İşlemci, ekran, kamera, malzeme kalitesi...
Yani sanki iPhone 17 Pro ile Xiaomi Note 14 Pro+ karşılaştırıyormus gibi.

Anladım hocam teşekkürler.

Şu denklemde S25 Ultra derim de sorun server kaydı olmaması. 4 ay yanında başka bir cihaz taşımak zorunda kalacaksın. Xiaomi'de böyle bir sorun yok. Bir mağazaya gidip Xiaomi'yi incelesen daha iyi olur.

Hocam ben bir araştırayım server kaydı açıksa S25 Ultra alırım. Açık değilse 15 ultraya bakarım.

Sifir ve Türkiye cihazi istenirse Xiaomi 15T Pro kamera icin, Galaxy S25 kompaktlik icin, Nothing Phone (3) yazilim ve batarya icin. Yurt disindan ise Mi 15 Ultra dogru secim olur. Fakat ben yurt disi telefon almaya sicak bakmiyorum. Server kayitliysa alinabilir. Direnc vb. onermem.

Server kayıtlı Xiaomi 15 ultralar ama hocam şu anki telefonum Redmi Note 11 Pro, 15 Ultra alırsam ileride tekrardan kasma donma vs yapmasından korkuyorum.

Server kayıtlı Xiaomi 15 ultralar ama hocam şu anki telefonum Redmi Note 11 Pro, 15 Ultra alırsam ileride tekrardan kasam donma vs yapmasından korkuyorum.
Kasma yapmaz. Her sey islemcide bitiyor. Note 11 Pro'da Helio G96 vardi sanirim. Bayagi kotu islemci. 15 Ultra'da ise 8 Elite var. Fakat sunun bilgisini vereyim yazilim hala iyi degil. Xiaomi'nin en iyi cihazi olsa bile. Yine de kamera olarak S25 Ultra, iPhone 17 Pro Max'ten daha iyi kamera olarak. Cunku sensor boyutu olarak Xiaomi 15 Ultra 1/1" inc sensor kullanirken Apple iPhone 17 Pro Max 1/1.3" sensor boyutuyla daha kucuk bir sensor kullaniyor. Mi 15 Ultra kamera olarak en iyilerden. Hatta tek rakibi Huawei diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…